5.528
5.528
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 09-08-2017

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Brænder du for produktudvikling både forretningsmæssigt og systemmæssigt? Har du lyst til at udvikle systemer og produkter inden for bolig og kredit, der gør det endnu lettere for vores rådgivere at indfri fremtidens behov hos vores privatkunder? Evner du at tage initiativ, koordinere og effektivisere processer samt sikre fremdrift i et professionelt samarbejde med bankens datacentral, Bankdata og de øvrige medlemsbanker? Så er du måske vores nye Product Owner.

Som Product Owner motiveres du af at være en nøgleperson i implementeringen af produkter og processer. Du vil få ansvar for at koordinere og håndtere et stort projekt inden for udvikling af bolig- og kreditprocessen i samarbejde med bankens egen IT-afdeling, de kompetente kolleger i område Privat og Private Banking samt ved Bankdata i både Fredericia og Silkeborg. Som udgangspunkt vil du arbejde 2 dage i Silkeborg, 2 dage i Fredericia og 1 dag i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

I bankens afdeling Forretningsudvikling Privat understøtter vi bankens strategi på Privatområdet via udvikling, drift og vedligeholdelse af værktøjer, produkter og koncepter til bankens privatkunder. Her vil du blive en del af et ambitiøs og stærkt fagligt team på 14 medarbejdere.

Som Product Owner skal du bl.a.:

 • Sikre og være ansvarlig for prioritering af opgaver i samarbejde med interessenterne fra forretningsområdet
 • Koordinere og sikre, at alle relevante forretningsområder involveres i projektet
 • Udarbejde relevant skriftligt materiale, herunder implementeringsmateriale og arbejdsbeskrivelser
 • Bidrage med afklaring i interessentgruppen og spille en central rolle i afklaringer på tværs.
 • Sikre, at teamet hele tiden løser de vigtigste opgaver samt at projektet følger tidsplanen og afsluttes rettidigt
 • Bidrage med information og understøtning af de øvrige banker i fællesskabet

Vi forventer, at du:

 • Er en dygtig kommunikator og forhandler
 • Er ambitiøs og robust og trives med at udfordre og at blive udfordret
 • Er initiativrig og kan finde løsninger og se muligheder
 • Er god til planlægning og prioritering og evner at følge tingene til dørs
 • Er en positiv holdspiller, der har fokus på relationer og er god i et tværgående samarbejde
 • Har en bred faglig erfaring fra en rådgiverstilling eller en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og gerne et par års erfaring
 • Endvidere er det en fordel, men ikke et krav, at du har en projektlederuddannelse eller erfaring i rolle som projektleder

Vi tilbyder:

 • En spændende og udadvendt stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et arbejdsmiljø, hvor kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed med ansvar samt en stærk holdånd

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Pia Lorensen på 61 20 48 31.

Ansøgningsfrist den 25. august

Send din ansøgning online hurtigst muligt, dog senest 25. august. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Område Privat og Private Banking ...

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa. Området under ledelse af områdedirektør Steen Sandager omfatter afdelingerne Privat, Private Banking, Investering og Skat. Området beskæftiger 33 dygtige og engagerede medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
25-08-2017
Kviknummer:
LJA-48394342
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.