5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 01-06-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Hvis du brænder for at arbejde med nye kunder i en afdeling under hastig udvikling, så kigger du nu på det rigtige job. I Sydbank mærker vi nemlig en stigende interesse og øget kundetilgang. Derfor søger vi endnu en effektiv og omstillingsparat privatrådgiver, som ønsker at være en del af et område i rivende udvikling og brænder for at arbejde med gode privatkunder via en online filial.

Om jobbet:

Vi styrker løbende den personlige rådgivning af vores kunder. Det sker bl.a. ved at styrke vores online kunderådgivning, så kunderne klarer bankforretningerne online eller telefonisk med en bankuddannet rådgiver alle ugens dage kl. 8-20.

I Sydbank Direkte Rådgivning vil du arbejde med nye kunder via elektroniske kanaler og samarbejdspartnere. Du vil også arbejde med bestående privatkunder, som ønsker en online tilknytning til banken. Du vil dermed være med til at opbygge afdelingens portefølje af privatkunder i de bedste segmenter. Vi rådgiver både afdelingens egne kunder samt filialernes kunder, når rådgiveren i filialen ikke er tilgængelig, samt i den udvidede åbningstid.

Vi tilbyder:

 • Kolleger, som skaber arbejdsglæde og gør en forskel for hinanden og for Sydbanks kunder
 • En afdeling med højt humør, hvor kundetilfredshed og nye tiltag er i fokus
 • Et spændende rådgiverjob i et energisk miljø, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på bankens nye måde at håndtere privatkunder via online rådgivning
 • En vekslende arbejdsuge med til tider skiftende arbejdstider
 • Et godt samspil på tværs mellem boligrådgivere, pensionsrådgivere og investeringsrådgivere

Vi forventer, at du:

 • Har humoristisk sans og godt humør
 • Er initiativrig, nysgerrig og åben overfor nye tiltag og har flair for ny teknik
 • Har en ajourført praktisk og teoretisk bankuddannelse indenfor bolig, pensions- og investeringsrådgivning samt god krediterfaring
 • Ser de individuelle løsninger og via rådgivningsmøder afdækker alle aspekter af kundens privatøkonomi
 • Brænder for at yde en engageret og kompetent rådgivning og service overfor teamets kundeportefølje og øvrige kunder, der henvender sig i Sydbank Direkte Rådgivning
 • Har en positiv tilgang til selvinitieret personlig kontakt og deltager aktivt i opsøgende aktiviteter


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jimmi Kristensen på 74 37 64 98 eller 51 80 77 33.


Ansøgningsfrist 18. juni

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Område Kunder Direkte

... omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbanks Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-06-2018
Udløber:
18-06-2018
Kviknummer:
LJA-61893387
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.