5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordfyns Bank A/S

Nordfyns Bank A/S

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 15-07-2018

Privatrådgiver til Tarup

 

Privatrådgiver til Tarup

 

Nordfyns Bank A/S er en stærk og selvstændig bank med otte filialer.

Banken har hovedkontor i Bogense og filialer i Nordfyns, Kerteminde, Middelfart og Odense kommuner. Banken er i rigtig god vækst og har mere end 6.000 aktionærer. Nordfyns Bank har den frihed og handlekraft, som gør banken til en god og dynamisk arbejdsplads med masser af faglige udfordringer og udviklingsmuligheder.

 

Se mere på www.nordfynsbank.dk

 

 

Har du lyst til at være med til at videreudvikle Nordfyns Banks afdeling i Tarup? Så venter der dig stor grad af frihed i dit arbejde – med gensidig respekt som omdrejningspunkt!

 

 

SOM PRIVATRÅDGIVER
kommer du til at indgå i et velfungerende team af kompetente rådgivere. Du får til opgave at rådgive nuværende kunder og i særdeleshed tage godt imod de mange nye kunder, der kommer til Nordfyns Bank.

 

Vi forventer, at du

er i besiddelse af en velfunderet pengeinstitutuddannelse.  Du befinder dig godt med proaktiv rådgivning af privatkunder og er kompetent i forhold til de fagområder, der indgår heri.

Som person er du løsningsorienteret og evner også at se alternative løsninger. Du har gode formidlingsevner og er forhandlingsvant både i relation til kundemøder og i relation til den interne formidling til dine kolleger i filialen.

Du har i dag et job som kunderådgiver - eller et tilsvarende job. Du har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet og er i besiddelse af et højt drive og en god portion humor. 

 

Du tilbydes

en meget stor grad af frihed i dit arbejde. Banken arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

 

Ønsker du at høre mere
Så kontakt Bodil Brodal, BRODAL Search & Selection på 3092 7123 – eller send din ansøgning samt dit cv på brodal@brodalsearch.dk.  Din henvendelse behandles strengt fortroligt.

 


Kontakt
Kontaktperson
Bodil Brodal
Tlf:
+45 5948 9300
Adresse
Adelgade 49
5400 Bogense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2018
Udløber:
12-08-2018
Kviknummer:
LJA-63398733
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.