5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 04-05-2018Sydbank er en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Vi har travlt i filialen i Padborg og har mange spændende kunder og derfor har vi brug for dygtige medarbejdere. Vi søger en stedfortræder for filialchefen, som også kan håndværket som privatrådgiver, og som sammen med vores øvrige dygtige kolleger vil være med til at fortsætte den gode udvikling i området.

Som privatrådgiver forudsætter vi, at du kan yde en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje af privatkunder. Du vil desuden få en vigtig rolle i filialen som stedfortræder og daglig sparringspartner for filialchefen. Du får også en rolle i at være med til at præge filialens fremadrettede udvikling. Jobbet kunne samtidig være første trin i et lederudviklingsforløb.

Om afdelingen

Padborg er et spændende område med et stort potentiale, og vi arbejder målrettet med at rådgive vores gode kunder og tiltrække nye spændende kunder. Filialen er kendetegnet ved godt humør, stor vindermentalitet og et velfungerende socialt sammenhold og når vi sætter os et mål, så når vi det. Vi går ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning. Vi har fokus på konstant at udvikle os, så vi kan opfylde kundens fremtidige behov, hvorfor gensidig feedback er en naturlig del af vores dagligdag. Vi ved, at gode relationer og samarbejde er nøglen til succes, så det holder vi for alt i verden fast i.

Som privatrådgiver i Sydbank:

 • Er du bankuddannet og har erfaring fra et lignende job, meget gerne i lokalområdet
 • Har du særlig stærke kompetencer indenfor bolig, pension og kreditområdet
 • Er du en person som går foran og er vant til at præstere på et højt niveau
 • Deltager du aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter
 • Kan du hurtigt opbygge relationer til både nye og eksisterende kunder, ligesom du har erfaring med, hvad der skaber den gode kundeoplevelse på kort og langt sigt
 • Motiveres du af rollen som stedfortræder og sparringspartner for filialchefen
 • Er du en god rollemodel, der tænker vi fremfor jeg.

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at videreudvikle dine ledelsesevner som stedfortræder
 • En inspirerende arbejdsdag, hvor du er en del af et velfungerende team i et spændende miljø
 • En spændende kundeportefølje, du kan videreudvikle
 • Et interessant og udadvendt job i en organisation med et højt ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialchef Martin Christensen på 74 37 60 30 eller privatdirektør Ole Jensen på 74 37 30 10.

Ansøgningsfrist 23. maj

Ansøg online snarest muligt og senest 23. maj. Send dog gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk omfatter, udover områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa erhvervsfilialer i Tønder og Sønderborg samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2018
Udløber:
23-05-2018
Kviknummer:
LJA-60407387
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-01-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.