4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-08-2019Sydbank er en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Vi søger en energisk og dygtig privatrådgiver til Sydbank i Padborg, der sammen med de øvrige engagerede og dygtige medarbejdere vil være med til at fortsætte den gode udvikling, som Sydbank i Padborg er inde i. Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring i jobbet er ikke afgørende vigtigst af alt er, at du sætter en ære i at rådgive vores kunder på et højt fagligt niveau.

Padborg er et spændende område med et stort potentiale, og vi arbejder dagligt med at udbygge vores forretning. Det sker både ved at styrke samarbejdet med eksisterende kunder og ved at tiltrække nye, gode kunder. Vi går ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning. Vi har fokus på konstant at udvikle os, og derfor er gensidig feedback en naturlig del af vores spændende dagligdag. Vi ved, at gode relationer og samarbejde er nøglen til succes så det holder vi fast i. Som privatrådgiver i Sydbank i Padborg bliver du en del af et stærkt team, og du vil opleve et tæt og understøttende samarbejde med fokus på din udvikling og dygtiggørelse.

Som privatrådgiver får du en hverdag, hvor du:

 • yder fagligt kompetent rådgivning og service af kunder
 • etablerer og udbygger kundeforhold gennem personlig kontakt
 • dækker dine kunders behov for finansielle produkter
 • deltager aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter
 • kreditvurderer i samarbejde med områdets kreditansvarlige.

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt og kontaktskabende med humoristisk sans og godt humør
 • arbejder struktureret og målrettet og motiveres af at skabe værdi for kunderne
 • er nysgerrig efter ny læring og vil søge at inspirere dine kolleger med egen viden
 • trives i en performancekultur og sætter pris på at blive dygtigere hver eneste dag
 • sætter en ære i høj kundetilfredshed
 • er bankuddannet og har erfaring fra et lignende job
 • har erfaring med bolig-, pensions- og investeringsrådgivning eller har lyst til at fordybe dig i disse områder for at opbygge et stærkt fundament som fremtidens dygtige finansielle rådgiver.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialchef Martin Christensen på 74 37 60 30 eller m.christensen@sydbank.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte privatdirektør Ole Jensen på 74 37 30 10 / 61 63 55 73 eller olje@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24. september. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk, omfatter udover områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa erhvervsfilialer i Tønder og Sønderborg samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
27-08-2019
Udløber:
24-09-2019
Kviknummer:
LJA-75122362
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.