4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 09-10-2019

Privatrådgiver Aabenraa



Sydbank er en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.


Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet? Så er du måske vores nye privatrådgiver i privatafdelingen i Sydbank i Aabenraa.

Afdelingen er en del af vores områdehovedkontor i Sønderjylland, hvor vi har samlet alle kompetencer indenfor Erhverv, Privat, Private Banking og Investering. Vores privatteam er kendetegnet ved høj performance, vi har højt til loftet og masser af energi. Sparring, videndeling og humor er en naturlig del af hverdagen. Og vi går ikke på kompromis med at give vores kunder en professionel og kompetent rådgivning.

Om jobbet:

Vi søger en privatrådgiver, der sammen med vores øvrige 22 dygtige kolleger i privatteamet vil være med til at fastholde den høje kundetilfredshed og et højt fagligt niveau.

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt og kontaktskabende med humoristisk sans og godt humør
 • evner at arbejde struktureret og målrettet og motiveres af at skabe resultater og nå dine mål
 • udviser nysgerrighed for ny læring og vil søge at inspirere kolleger med egen viden
 • trives i en performancekultur og sætter pris på at blive dygtigere hver eneste dag
 • sætter en ære i høj kundetilfredshed
 • er bankuddannet og har erfaring fra et lignende job
 • har erfaring med bolig-, pensions- og investeringsrådgivning

Vi tilbyder:

 • En absolut spændende portefølje
 • Et spændende og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet

Du er en erfaren privatrådgiver med en solid og opdateret faglig baggrund. Du vil få en eksisterende portefølje bestående af etablerede familier og mange spændende kunder. Men vi er også klar til nye gode kunder, så jobbet giver også mulighed for, at du bruger dit netværk til at skabe nye forretninger.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Majbritt Friis Hansen på 74 37 30 41 / 51 80 78 27 / majbritt.hansen@sydbank.dk eller privatdirektør Ole Jensen på 74 37 30 10 / 61 63 55 73 / olje@sydbank.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest 20. november. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk, omfatter områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa, erhvervsfilialer i Sønderborg og Tønder samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.




Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2019
Udløber:
20-11-2019
Kviknummer:
LJA-76342863
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.