4.849
4.849
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-11-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder dette som en bank du kan se dig selv arbejde i og dele værdier med, så er her muligheden, da vi søger en privatrådgiver til Sydbank Direkte Medarbejder.

Danmarks bedste medarbejdere fortjener den bedste kundeoplevelse. Sydbank Direkte Medarbejder fokuserer udelukkende på at betjene Sydbanks 2.200 ansatte. Har du lyst til at arbejde med personalekunder via en online filial og være med til at udvikle Direkte Medarbejder til verdens bedste medarbejderbank, så har du muligheden her.

Du vil komme til at indgå i et fortroligt og professionelt miljø sammen med et team med 10 dygtige og engagerede medarbejdere. I hverdagen arbejder vi efter de samme principper som bankens øvrige filialer. Vi arbejder sammen som et team, har fokus på tilgængelighed, og vores målsætning er høj kundetilfredshed. Vi møder vores kunder via netmøder med relevant rådgivning og løsninger til gunstige personalevilkår.

Om jobbet:

Som privatrådgiver i Sydbank Direkte Medarbejder har vi samme forventninger til dig, som hvis du var ansat som privatrådgiver i Sydbanks filialnet. Som rådgiver skal du bl.a.:

 • Være proaktiv og yde en engageret og kompetent rådgivning overfor egen kundeportefølje
 • Deltage i modtagelse af nye kunder i afdelingen og bidrage til teamets resultater
 • Være relevant og afdække og synliggøre dine kunders behov for bankens produkter - primært via digitale rådgivningsmøder
 • Deltage aktivt i afdelingens interne møder med positivt mindset

Vi forventer, at du:

 • Har en bankfaglig uddannelse
 • Har en solid og ajourført praktisk og teoretisk uddannelse indenfor bolig, pensions- og investeringsrådgivning samt god krediterfaring
 • Er omstillingsparat, nysgerrig og åben overfor nye tiltag
 • Er robust og kan lide at arbejde i et miljø med højt aktivitetsniveau
 • Har en effektiv og konstruktiv tilgang til opgaverne
 • Har humoristisk sans og godt humør
 • Har lyst til at arbejde med bankens bedste kunder, som også er kolleger

Vi tilbyder:

 • Et spændende rådgiverjob med kunder fra hele landet
 • Et dejligt arbejdsmiljø med højt aktivitetsniveau, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig.

Vil du vide mere om jobbet ...

Kontakt filialchef Kurt Søndergaard Madsen på 74 37 41 15 eller 61 55 53 97 .

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 12. december. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.


Område Kunder Direkte 

Sydbank Direkte Ung hører organisatorisk under Område Kunder Direkte, som omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbank Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-11-2018
Udløber:
12-12-2018
Kviknummer:
LJA-68322058
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.