5.136
5.136
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 20-06-2019

Private Banker - ElitePrivate Banking Elite har brug for at udvide teamet med en ekstra kollega. Vi er en del af området Corporate Banking & Finance, der er hjemmehørende på vores hovedkontor i Aabenraa og betjener kunder i hele landet herunder de største erhvervs- og Private Banking-kunder.

I Private Banking Elite får du ansvaret for at styrke og udbygge relationerne til en meget attraktiv kundeportefølje af Sydbanks absolut mest formuende kunder, der efterspørger en særdeles engageret og kompetent rådgivning og service.

Vores relationer til kunderne bygger på professionalisme og tillid så vi stiller store krav til os selv hver dag. Vi skal derfor også være i stand til at etablere et smidigt samarbejde med bankens øvrige specialistfunktioner, så vi altid betjener kunderne med de mest optimale løsninger. Kundeporteføljen er tilpasset efter, at der også er plads til opsøgende aktiviteter. Du får derfor mulighed for at skabe vækst i porteføljen og sikre fremtidens forretningsmuligheder.

Faglig profil

Vi forestiller os, at du har en lignende stilling i den finansielle sektor, hvor du har betydelig erfaring med rådgivning af formuende privat- og erhvervskunder. Du sidder måske i dag som erfaren rådgiver med ansvaret for formuende kunder, og du har en solid bankfaglig ballast og opdateret viden på kerneområderne bolig, investering og pension.

Du har: 

 • Stærke kompetencer inden for formuerådgivning 
 • Stærke kreditmæssige kompetencer, og det vil være en fordel med viden og erfaring med erhvervskunder og en vis regnskabsforståelse 
 • En struktureret tilgang til dit arbejde, og du er god til at skabe overblik i pressede situationer, og du efterlever ordentlighed og høj kvalitet i kundekontakten 
 • Lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i en bank med stærke værdier og store ambitioner

Personlig profil: 

 • Du udviser empati og er naturligt serviceminded 
 • Du er en energisk og inspirerende rådgiver, der går foran 
 • Du er målrettet og vil gerne skabe gode resultater til fordel for kunderne og banken 
 • Du udviser modenhed og beslutsomhed i relation til kunder og med naturlig og samtidig professionel autoritet skaber du stor respekt omkring dit virke både internt og eksternt 
 • Du er selvstændig, proaktiv og har øje for værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation 
 • Du har let til smil, bruger humoren i dit motiverende virke og skaber en god stemning omkring dig

Vi tilbyder: 

 • En spændende og udfordrende rådgiverstilling i en kundefokuseret finansiel koncern 
 • En udviklende nøglestilling, både fagligt og personligt, i en af bankens store enheder 
 • Et uformelt og ligefremt arbejdsmiljø 
 • En god, direkte og uhøjtidelig omgangstone

Vil du vide mere ...

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Private Banking-direktør Michael Albrectsen på 74 37 22 80 eller 51 80 77 84.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online senest den 23. juli. Send den gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Corporate Banking and Finance

I Corporate Banking and Finance repræsenterer vi samlet en række specialkompetencer især indenfor erhverv herunder Merchant Bank, Sydbank Leasing og Storkunder samt Private Banking Elite, som betjener bankens største Private Banking-kunder.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-06-2019
Udløber:
23-07-2019
Kviknummer:
LJA-74167901
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.