2.540
2.540
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 21-03-2019

 

MARKEDSDREVET PORTFOLIO LINE DIRECTOR TIL AMBITIØS ELEKTRONIKVIRKSOMHED I VÆKST

Vil du have afgørende indflydelse på udviklingen i OJs fremtidige produktportefølje inden for regulering af HVAC og elektrisk gulvvarme? Så læs endelig videre.

OJ Electronics oplevede i sidste regnskabsår en omsætningsvækst tæt på 20 procent. For at konsolidere og fortsætte denne vækst, herunder et øget fokus på digitale og cloud-styrede produkter, er OJ nu klar til udrulningen af en ny 3 årig forretningsstrategi. Til at være med på denne rejse, søger vi en ambitiøs portfolio Line Director.

Dine opgaver

Du bliver overordnet ansvarlig for hele OJs produktportefølje og den løbende udvikling heraf, ligesom det er dig, der kombinerer markedets trends, kundernes ønsker og OJs strategi til konkrete og strategisk prioriterede business cases, som præsenteres for og besluttes af produktrådet. Dermed får du det overordnede og strategiske ansvar for roadmappen, og for at OJs produkter konstant er attraktive, ligesom du naturligvis er ansvarlig for, at de vedtagne projekter gennemføres inden for vedtaget tid, budget og scope.

Under dig får du en flok fagligt stærke og selvstændige produktchefer, der har styr på deres produkter, har stærke produktstrategier og som har tæt kontakt til kunderne sammen med salgsorganisationen. Du får også ansvaret for projektafdelingen, som består af dygtige og erfarne projektledere og en projektchef, som overordnet sikrer, at de vedtagne projekter styres sikkert igennem alle faser, og som er ansvarlig for hele projekt-toolboxen. Du får således ansvaret for produktporteføljen fra idé til færdigt produkt og for den løbende tilpasning og vedligeholdelse. Dette kræver en høj grad af samarbejde med især markedsafdelingen, udvikling og supply chain, for at få en klar og effektiv produkt roadmap eksekvering og ikke mindst en effektiv prioritering af OJs samlede ressourcer i en agil produktudviklingsproces.

Dine kompetencer

Du har et stort personligt drive, og du tænker og agerer proaktivt og markedsdrevet ud fra et forretningsorienteret og kommercielt mind-set. Du besidder gennemslagskraft og empati i det rette mix, er meget stærk på situationsbestemt ledelse og er karakteriseret ved at tænke ud af boksen. Du er derfor i høj grad motiveret af leadership og af at understøtte og udfolde din organisations potentialer. Samtidig har du et stort naturligt kommercielt og teknisk fokus, og ser det som din fornemmeste opgave at lede din organisation sikkert mod de langsigtede forretningsmæssige mål. Du er mester i at motivere og inspirere og din klare styrke er interaktion med andre mennesker, både kunderne, dine medarbejdere og resten af organisationen. Du tænder på høj grad af ansvar og indflydelse i en virksomhed med korte og effektive beslutningsprocesser og forstår betydningen af agilitet og samarbejde på tværs.

Det får du

Du bliver en del af en visionær og yderst professionel virksomhed i vækst, hvor der er et rigtig godt kollegialt fællesskab og en uformel tone samtidig med, at der er stor frihed og fleksibilitet. Du får fuldt budgetansvar for produkt management og projektledelse, samt projekterne i årets- og det strategiske budget. Der bliver således en direkte linje mellem dine resultater og virksomhedens P&L. Du indgår i ledergruppen og produktrådet, og får direkte reference til virksomhedens administrerende direktør.

Sådan søger du

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til administrerende direktør Erik Damsgaard på 24 23 96 15.

Ansøgning med CV sendes til hr@oj.dk. Vi vurderer løbende på indkomne ansøgninger og afholder løbende samtaler.

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Adm. direktør Erik Damsgaard
Tlf:
24 23 96 15
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-03-2019
Udløber:
18-04-2019
Kviknummer:
LJA-71784590
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Ledelse,
Økonomi,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.