4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 16-08-2019

PorteføljemanagerVi søger en kvantitativt orienteret porteføljemanager, som skal indgå i et dedikeret team af porteføljemanagere med alsidige arbejdsopgaver.

 

Efterspørgslen efter passive aktieporteføljer er i vækst. Så hvis du har interesse for at styre passive aktieporteføljer og deltage i udviklingen af området, så er stillingen lige noget for dig.

Du har interesse for og helst erfaring med kvantitative porteføljestyringsteknikker eller har forudsætningerne for at dygtiggøre dig indenfor området. Vi lægger vægt på, at du er udviklingsorienteret og kan bidrage til at forbedre det eksisterende systemmæssige setup ved brug af fx Excel/VBA.

Indsigt i ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab vil være en fordel, da disse områder tillægges stor vægt i investeringsprocesserne.

Om os

Syd Fund Management (SFM) har indgået aftaler om porteføljerådgivning med eksterne rådgivere for de fonde, som SFM administrerer.

Kerneopgaverne i Advisory & Trading Desk er:

  • at varetage kontakten til de eksterne rådgivere, både danske og udenlandske
  • at validere og følge op på, om rådgivningen lever op til de regler, som er gældende for fondene
  • løbende at beregne indre værdi i fondene, hvilket danner udgangspunkt for de kurser, som fondene kan handles til i markedet

Kontaktfladen omfatter også interne interessenter i SFM og Sydbank.

Kvalifikationer

  • Relevant økonomisk uddannelse, fx cand. oecon., cand. scient. oecon. eller cand. merc.
  • Gerne relevant erfaring indenfor området
  • Interesse og forståelse for de finansielle markeders funktionsmåde
  • Gode it-kundskaber, herunder Excel/VBA, SimCorp Dimension og Bloomberg
  • Analytiske evner med et godt overblik samt evne til at gå i detaljen, når det er vigtigt
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode engelskkundskaber


Yderligere informationer

Vil du vide mere om jobbet, vores forventninger til dig og dine muligheder i Syd Fund Management, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Niels Skovvart, tlf. 74 37 33 23.
 

Ansøgningsfrist

Ansøg online snarest muligt og senest den 5. september. Vi holder samtaler løbende og afslutter processen, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Syd Fund Management

Syd Fund Management administrerer en række fonde, hvoraf fondene fra Sydinvest er de største. Syd Fund Management har et tæt samarbejde med Sydbanks Kapitalforvaltning.

Sydinvest er etableret i 1987 og har udviklet sig til at være en af Danmarks førende investeringsforeninger. Vi er hjemmehørende i Aabenraa, og vi forvalter i dag mere end 50 mia. kr. for vores mere end 75.000 private investorer. Dette sker i tæt samarbejde med mere end 40 samarbejdspartnere.

I Sydinvest arbejder vi med en vision om at give vores investorer et rigere liv. Det er ikke kun i forbindelse med de kontante afkast, at vi arbejder med begrebet. Det er også den måde, vi tænker og handler på overfor alle vores samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om Sydinvest på sydinvest.dk.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-08-2019
Udløber:
05-09-2019
Kviknummer:
LJA-74833464
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.