5.575
5.575
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 03-03-2019Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dynamisk dansk industrieventyr? Og brænder du for at udvikle el-tekniske løsninger og PLC-programmer til større maskiner? Synes du, at teknik og automationsløsninger er spændende? Siger Industry 4.0, IOT, Profi-net, Tiaportal V15.1, HMI og PN/PN Coupler dig noget? Så er det her måske dit nye job hos Tentoma.


Tentoma er i rivende udvikling og søger derfor med reference til udviklingschefen en medarbejder til PLC-programmering.

 

Du vil få ansvar for nyudvikling af styringssystemer til deres fremtidige maskiner samt tilpasning af PLC-programmer ved salg af standard pakkemaskiner og det tilhørende transportsystem. I dag anvender de fortrinsvis Siemens TIA-portal og Siemens HMI.

 

Du får et meget selvstændigt, afvekslende, udfordrende og spændende job, der kræver din specialiserede viden og som giver mulighed for løbende udvikling af såvel dine faglige som personlige kvalifikationer. 

 

Du kan se frem til at have ansvaret for: 

  • Specifikation, udvikling, test og dokumentation af Tentomas PLC programmer herunder udvikling og konstante forbedringer af f.eks. HMI og nye funktioner 
  • Udarbejdelse af kvalitetsprocedurer indenfor for fagområdet 
  • At planlægge og gennemføre indkøring og Internal Acceptance Test (IAT) 
  • Supportere under Factory Acceptance Test 
  • Fejlfinding og rettelse 
  • I noget omfang vil du fra tid til anden skulle støtte montørerne ved idriftsættelse hos kunden 
  • Deltage i konceptudvikling og nyudvikling af maskiner og funktioner 
  • Sikre en stabil SW-platform, som kan konfigureres til den enkelte maskine, og hvor funktionsniveauet og kvaliteten kontinuerligt forbedres. 


Uddannelse: 

Ansøgere med en relevant automations- og programmeringserfaring vil blive foretrukket. Du er sandsynligvis uddannet som f.eks. industritekniker, automatiktekniker eller elektriker. Andre faggrupper vil også kunne komme i betragtning, blot du kan fremvise arbejdserfaringer, hvorigennem de krævede kvalifikationer er opnået. 

 

Du vil blive en del af en virksomhed med et stort potentiale og ambitiøse mål, hvor der er frihed under ansvar, et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en flad ledelsesstruktur. Du får den unikke mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden. 

 

Om Tentoma: 

Tentoma er en relativ ung virksomhed. Vi introducerede vores unikke foliepakkemaskiner på det europæiske marked i 2015 og er nu i fuld gang med at skalere virksomheden såvel på salg og markedsføringssiden som på det tekniske område. Vi har en god ordreportefølje på maskiner, der skal bygges og installeres i 2019. Vores kunder er fortrinsvis store internationale virksomheder inden for isoleringsfremstilling, savværker, træbearbejdning, tekstilfremstilling (non woven) og store byggeplader, som alle har behov for at få indpakket og beskyttet deres industrielle produkter på en miljømæssig hensigtsmæssig måde. 

Vi brænder for og er styret af en professionel stolthed til at levere maskiner af høj kvalitet til aftalt tid. Vi ønsker at være vores kunders og medarbejderes foretrukne valg ved at forblive innovative, troværdige og fleksible.  

 

Tentoma er en imødekommende og åben arbejdsplads, med en flad organisationsstruktur og en åben-dør mentalitet, hvor vi tilstræber at dele viden med hinanden. Vi leverer kvalitet og skaber store resultater ved, at alle tager aktivt del i processen fra udvikling og produktion til salg og support. 

Yderligere information om Tentoma kan findes på www.tentoma.com og på YouTube  


Ansøgning   

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.    

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-03-2019
Udløber:
31-03-2019
Kviknummer:
LJA-71218179
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
18-06-2019
Odense, Fyn
Frist: 
18-06-2019
Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-06-2019
Odense, Fyn
Frist: 
10-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-06-2019
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-05-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
29-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.