4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-09-2019

Planlægger til kvalitetsbrød

 

Billedresultat for kohberg                  

Har du erfaring som planlægger inden for FMCG-branchen? Kender du til arbejdet med varer, som har kort udløbsdato, og hvor en effektiv planlægning er afgørende? Og er du vant til at få produktion, salg, indkøb og lager til at arbejde efter samme plan, så har du mulighed for at blive planlægger hos Kohberg.

 

Brød til rette tid og i korrekte mængder

Med udgangspunkt i Bolderslev bliver du ansvarlig for at levere brød efter ordrer, prognoser og logistikafgange. Du har en bred kontaktflade internt i Kohberg og formår at planlægge den daglige ordreproduktion ned til mindste detalje. Derudover kan du omsætte demandplaner til tre-ugers produktionsplanlægning. Du får dermed til opgave at få det hele til at gå op fra grovplanlægningsniveau til finplanlægningsniveau i tæt samarbejde med hele planlægningsafdelingen. 

Holdbarheden er kort, kravene store, og det kræver fokus på effektive planlægningskoncepter, -processer og -systemer.

Struktureret og analytisk planlægger med stor kontaktflade

Du har en relevant videregående uddannelse som produktionsingeniør, bachelor i logistik/SCM eller lign. og har arbejdet som produktionsplanlægger inden for FMCG-området. Det er nødvendigt, at du har en solid erfaring med IT-planlægningsværktøjer, herunder Excel. Måske endda erfaring med M3.

Udgangspunktet for din planlægning er en analytisk og struktureret tilgang. Du har næse for detaljerne og har overblikket og evnen til at prioritere i en verden med høje krav til effektivitet og kvalitet. Du er kendt for et stort og positivt drive. 

Du får en central position i en udviklingsorienteret og dynamisk markedsledende virksomhed med en bred tværorganisatorisk kontaktflade. Du får rig mulighed for selv at præge/forme stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Søren Vestergaard Holm på 2042 1665.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

____________________________________

Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S er den største danskejede brødproducent med et topmoderne bageri til produktion af alle typer brød inden for friske og frostprodukter. Der leveres brød til enhver sammenhæng, når der nydes brød på morgenbordet, i madpakken, til middag og natmad. Godt brød er en menneskeret danner grundlaget for virksomheden. Der er en stolthedsfølelse og generelt en høj anciennitet blandt de ca. 600 medarbejdere fordelt på tre bagerier i Danmark (Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev). Kohberg Bakery Group omsætter for ca. 1 mia. kr.

Kohberg Bakery Group arbejder dagligt på at udvikle de bedste brødoplevelser til forbrugerne. Kerneværdierne er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Kulturen i virksomheden er jordnær, og der bliver lyttet til kunderne. Nye brødtyper og koncepter udvikles kontinuerligt med stort fokus på kvalitet gennem hele værdikæden.

Læs mere om Kohberg på: www.kohberg.dk
Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
27-09-2019
Udløber:
25-10-2019
Kviknummer:
LJA-75970561
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.