2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 06-01-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Matcher ovenstående dine værdier? Brænder du for udvikling og træning af ledere og medarbejdere? Og er du passioneret og viser det til dine omgivelser, samtidig med at du både trives og er god til at stå på scenen så læs videre her;

I Sydbank har vi nedsat et lille specialteam PM&T, bestående af Søren og Steen, som understøtter banken og særligt filialnettet  i at udvikle sublime kundeoplevelser gennem teori, holdninger og træning.

Vi dækker hele Sydbank fra Aalborg til Hamborg samt Esbjerg til Bornholm med base i Aabenraa, hvor Sydbanks hovedkontor Peberlyk ligger. Det betyder, at din meget afvekslende hverdag kommer til at foregå rundt i vores kundevendte afdelinger i hele landet samt på kontoret på Peberlyk i Aabenraa, hvor du skal forvente at være 2 dage om ugen.

Du vil arbejde på tværs af faggrupperne Privat, Erhverv og Private Banking.

Arbejdet, som vi kigger ind i for 2019 og 2020, er, at vi skal træne kommunikation, gode kundeoplevelser og salgstræning med vores mange dygtige rådgivere. Desuden vil vi fortsat være tæt på ledelseslagene rundt i hele Sydbank, hvor vi også skal være strategisk partner for områdeledelserne samt agere sparrings- og træningspartner for ledere og rådgivere.

Sydbank er en solid bank, der har fokus på at levere konkurrencedygtige produkter og værdiskabende rådgivning. Sydbank driver bank med udgangspunkt i stærke værdier, hvor bankens slogan Hvad kan vi gøre for dig understreger, at Sydbank er en relationsskabende bank, der først og fremmest er til for at skabe værdi for kunderne. Sydbanks blå tråd hviler på tre nøgleord - dygtighed, relationer og værdi.

Din faglige profil

 • Kendskab til kunder og kundetilfredshed
 • Teoretisk samt praktisk ballast på salg og salgsledelse
 • Forretningsforståelse gerne fra den finansielle branche dog ikke et krav
 • Kender til salg af finansielle ydelser samt opbygning og værdien af relationer, måske fra den finansielle sektor, uddannelse eller konsulentbranchen

Din personlige profil

 • Energisk, inspirerende og positiv
 • Stærk kommunikator også på scenen
 • Let til smil og humor
 • Vild med at træne og gøre en forskel

Men vigtigst at du brænder for i samspil med resten af holdet at skabe kundetilfredshed via sublime kundeoplevelser i tæt samarbejde med vores dygtige ledere og rådgivere i Sydbank.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende stilling i en kundefokuseret bank
 • Store muligheder for indflydelse på og prægning af retningen for udviklingen af medarbejderne i Sydbank
 • Et lille team, som kommer i alle Sydbanks områder og arbejder meget med relationer Et team, som har eksisteret i 3 år og har flere projekter foran sig.

Grundet aktiviteterne i Aabenraa er det nødvendigt, at det er i acceptabel kørselsafstand fra din bopæl.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Søren Olin M. Rasmussen på 23 61 82 86 eller  soeren.rasmussen@sydbank.dk

Ansøg senest 15. januar

Ansøgningsfrist er den 15. januar men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi  holder samtaler løbende. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover direktionen rummer hovedsædet bankens fællesfunktioner, herunder Salg & Marketing, som PM&T er en del af.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2019
Udløber:
15-01-2019
Kviknummer:
LJA-69379187
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.