5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Peoplelink

Peoplelink

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 07-06-2018

Online Content koordinator

Honda CBR 600 diverse dele


Er du klar til i en dynamisk hverdag at være omdrejnings-
punktet, når den digitale salgs- og markedsføringsstrategi
og nye webshop skal implementeres ?  


Så søger Peoplelink på vegne af Milcotec lige nøjagtigt dig !

Du sørger for indhold og aktiviteter på online medier og webshoppen, så trafikken og salget stiger. Du arbejder både kreativt og praktisk med hele processen - fra at identificere aktiviteter, der skaber trafik over det praktiske hands-on arbejde, til at følge op på og optimere resultaterne. Med input fra dine kollegaer, er det dig, der:

  • Tager billederne, optager videoerne, redigerer og uploader
  • Opdaterer webshoppen og alle sociale platforme
  • Koordinerer sprogversioneringer, opsætter nye partnere mv.
  • Opsætter og følger op på målinger/statistikker og kommer med input til aktivitet

Du kommer med fra før webshoppen går i luften, og du er med til at sikre, at den bliver en succes. Det er dig, der sikrer, at alt spiller, så landmanden kan handle. Ligesom du er med til at sikre at kendskabet og trafikken øges. Du ser frem til et tæt samarbejde med dine kollegaer og forretningspartnere, der fra starten er placeret i England, Holland, Norge og Finland.

Godt relevant afsæt og parat til at give den en skalle

Du har en relevant uddannelse indenfor f.eks. marketing eller multimedie, optimalt koblet med et par års relevant erhvervserfaring. Du har stærke faglige kompetencer og hands-on erfaring med SoMe og også gerne webshops. Det er ikke et krav, at du har kendskab til livet på landet, men du ser det som et ekstra plus i jobbet, at du skal on location for at hente det rigtige indhold.

Du kommer bl.a. til at arbejde i programmer til opdateringer af hjemmesiden, webshoppen m.v., hvilket du nok allerede har kendskab til eller hurtigt kan sætte dig ind i. Du har flair for sprog og begår dig professionelt som minimum på engelsk.

Du er kreativ, skarp visuelt og kan nemt sætte annoncer op, der skaber blikfang. Derudover er du en udadvendt og imødekommende person, som trives i et samarbejdsorienteret og aktivt miljø. Du er positiv, vedholdende og løser selvstændigt de opgaver, du bliver stillet over for.

Flad organisation, masser af udfordringer og dynamisk hverdag

Du får mulighed for at arbejde i en niche og i et miljø, hvor der er ambition og investeringsvilje til at udnytte markedspotentialet i international e-handel. Rejsen er kun lige begyndt, og det er derfor også naturligt, at du komme med dine input og gode ideer. Hertil kommer en flad organisation, hvor du vil opleve et åbent og lige til samarbejde. Du kan se frem til en udfordrende dynamisk hverdag, hvor du sætter din faglighed i spil og både arbejder selvstændigt og har et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Er det lige dig, Milcotec har brug for, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV via Søg stillingen hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Læs mere om virksomheden på Milcotec.com eller kontakt Lene Mølholm på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger.                

Kontakt
Kontaktperson
Lene Mølholm
Tlf:
4236 3975
Adresse
Edisonsvej 3B
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2018
Udløber:
05-07-2018
Kviknummer:
LJA-62126119
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Marketing,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.