4.971
4.971
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejen
|
Indrykket 04-11-2019

ØkonomichefSax Lift A/S tilbyder et spændende job i en virksomhed i positiv udvikling. Du vil med din brede erfaring inden for revision og økonomistyring bidrage med at skabe overblik og udvikling i økonomiafdelingen, hvortil Sax Lift kan fortsætte med at drifte og sikre den positive udvikling.

Du vil passe godt ind i virksomheden, hvis du trives i et uformelt miljø, hvor der er en god tone og respekt for hinanden. Du får betydelig indflydelse på udformningen af jobbet, og det er vigtigt, at du trives både med afvekslende og rutineprægede opgaver. Du ser muligheder fremfor begrænsninger og trives med en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Du vil få et tæt samarbejde med en anden kollega, hvor I sammen løser opgaverne og sparrer med hinanden.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvor 70-80 % af opgaverne vil være inden for bogholderi. Du vil i samarbejde med din kollega have ansvaret for opgørelse og indberetning af moms, EU-moms angivelse og eksportmoms samt udarbejdelse af ugerapport, månedsregnskaber, budgetter og estimater og tal til opfølgning med sælgerne. Din kollega vil stå for at lave lønberegningerne til virksomhedens ansatte. Du vil fungere som superbruger i Navision samt bindeled mellem udbyder og Sax Lift.


Dine arbejdsopgaver vil derudover indbefatte:

 • Debitorbogholderi herunder bogføring af indbetalinger samt opfølgning på forfaldne debitorer
 • Håndtering af Atradius skadesanmeldelser
 • Kreditorbogholderi betaling og bogføring
 • Danmarks statistik intrastat, importpriser og varestatistik
 • Klargøring af materiale til revisor i forbindelse med årsregnskab
 • Vedligeholdelse af GDPR
 • Opbygning af CRM-system
 • Deltagelse i ledergruppen samt ledermøder
 • Primær kontaktperson til banker
 • Diverse ad hoc-opgaver
   

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du fx er revisioruddannet og har erfaring med indberetning til moms og skat. Du har en god regnskabspraksis og gerne 3-5 års erfaring.

Du taler og skriver engelsk på grundlæggende niveau. Du er superbruger i Excel og Navision. Som person er du positiv, konstruktiv og direkte på en assertiv måde. Du kan kommunikere klart og tydeligt og kan tåle værkstedshumor ved frokostbordet og humor generelt.
 

Sax Lift A/S tilbyder

En stilling i en spændende virksomhed med en flad organisation, hvor der er fokus på arbejdsmiljø og kollegialt samvær. Der er stor fleksibilitet i jobbet, og der bliver sat pris på dig som kollega og medarbejder. Du vil desuden få et selvstændigt job, som er varieret og alsidigt. Stillingen er en deltidsstilling på ca. 25 timer pr. uge, som kan fordeles over minimum 3 dage i ugen, hvoraf mandag altid er én af dem.
 

Ansøgning og kontakt

JKS CAREER er varetager rekrutteringsprocessen for Sax Lift A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. CV og ansøgning fremsendt pr. mail tages ikke i betragtning grundet GDPR.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på tlf.: +45 3085 1309.
 

Om Sax Lift A/S

Sax Lift er en af de førende udbydere af løfteborde og løftebordsvogne i Nordeuropa. Selskabet har gennem en årrække oplevet markant vækst og forventer at kunne fortsætte denne udvikling i årene fremover.

Eksportandelen er ca. 80 % og stigende. Virksomheden har en klar strategi og en god økonomi. Kunderne vælger os som samarbejdspartner på grund af stor faglig ekspertise og høj service samt vores evne til at levere lynhurtigt i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har altid mere end 1.000 løfteborde på lager til omgående levering. 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
04-11-2019
Udløber:
02-12-2019
Kviknummer:
LJA-77110280
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-12-2019
Vejle¤Kolding¤Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
22-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
21-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.