4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 10-09-2019

ØkonomichefSydbank er en solid bank, hvor vi har fokus på at levere konkurrencedygtige produkter og værdiskabende rådgivning til vores kunder. Vi driver bank med udgangspunkt i stærke værdier, og bankens slogan Hvad kan vi gøre for dig understreger, at vi er en relationsskabende bank, der først og fremmest er til for at skabe værdi for vores kunder. Sydbanks værdigrundlag hviler på tre nøgleord - dygtighed, relationer og værdi. Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne og dermed også for banken. Det er Sydbanks værdigrundlag.

Vores økonomichef har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny økonomichef.

Jobbeskrivelse

Med reference til økonomidirektør Jørn Adam Møller får du ansvaret for regnskabs- og økonomifunktionen med 11 højt kvalificerede medarbejdere. Du får ansvar for udarbejdelse og konsolidering af måneds-, kvartals- og årsregnskaber i henhold til IFRS samt øvrige regler.

Du får ligeledes ansvar for udarbejdelse af:

  • Budgetter, interne regnskaber samt analyser til bankens ledelse samt decentrale enheder
  • Indberetninger til Finanstilsynet og Nationalbanken
  • Analyser af bl.a. indtjening, koncernens udlån og andre eksponeringer
  • Stresstests.

Varetagelse af koncernens moms og skattemæssige forhold samt optimering af økonomiprocesser er også centrale ansvarsområder i funktionen.

Faglig profil

Vi forestiller os, at du i dag har en lignende lederstilling gerne fra den finansielle sektor. Du har flere års erfaring med økonomirapportering og har et særligt øje for at skabe faktuelle forudsætninger for væsentlige beslutninger. Du har erfaring med driftsmæssige rapporteringer betinget af interne og eksterne regler og rammer. Du har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i en bank med stærke værdier og spændende ambitioner. Du har en relevant videregående uddannelse - HD(R) eller cand.merc.aud. Du har en generel viden om og interesse for processer og it-værktøjer/Excel og har et basiskendskab til relevante skattemæssige forhold.

Personlig profil

Du er en energisk og inspirerende leder. Du er analytisk, systematisk og struktureret i din arbejdsform. Du er teamplayer på tværs af organisationen og fagområder. Du udviser modenhed og beslutsomhed i form af en naturlig autoritet på dit felt. Du overholder altid dine deadlines, du er selvmotiverende, har et stort drive og et smittende personligt engagement. Du har let til smil, bruger humoren i dit motiverende virke og skaber en god stemning omkring dig. Du kan naturligt se dig selv i Sydbanks blå tråd med værdierne dygtighed, relationer og værdi.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende lederstilling i en kundefokuseret finansiel koncern. En god og rummelig arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, fagligt kompetente kolleger. Et uformelt arbejdsmiljø med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Du får din arbejdsplads i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Jørn Adam Møller på 74 37 24 00.

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning online hurtigst muligt, dog senest den 30. september.

Område Økonomi

er placeret i Sydbanks hovedkontor på Peberlyk i Aabenraa.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Sydbank A/S
Postboks 1038
6200 Aabenraa
Tlf:
74373737
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75513437
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.