4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lodam Electronics A/S

Lodam Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 22-12-2017

ØkonomichefHar du lyst til at arbejde med strategisk økonomistyring i en virksomhed i vækst med klare værdier og mål? Så har Lodam en spændende mulighed som økonomichef, hvor du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen i en selvstændig stilling, hvor du får stor indflydelse i hele organisationen.

Stillingen
Som økonomichef vil du indgå i chefgruppen og referere til den øverste ledelse. Du vil få ansvaret for virksomhedens overordnede økonomi, regnskab og rapportering. Du skal sikre korrekt databehandling og optimere forretningsprocesser, der understøtter valide afrapporteringer til Lodam og eksterne myndigheder. Der er behov for en forretningsorienteret og strategisk tilgang til at udarbejde økonomisk optimale beslutningsoplæg. Du vil skulle bidrage med at sikre de gode beslutninger omkring Lodams facilities. Du vil som økonomichef blive leder for teamet omkring økonomi og regnskab samt administrationen.

Hovedopgaver
    Strategisk økonomistyring og udarbejdelse af økonomiske beslutningsoplæg
    Optimere interne forretningsgange og kontrolsystemer
    Udarbejdelse af fastlagte rapporteringer til direktionen, moderselskabet og
     medarbejderinformation
    Fastlægge og gennemføre dialogbaseret økonomistyring på afdelingsniveau
    Interne analyser af datagrundlag, herunder kostpriser og dækningsgrader mm.
    Facilitymanagement

Dine kvalifikationer
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. eller HD i regnskab. Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har erfaring med ledelse, er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation og kan motivere og udvikle dine medarbejdere. Du behersker engelsk i både skrift og tale.

Som person har du et højt drive og en proaktiv adfærd. Du arbejder struktureret og analytisk med dine opgaver. Du er god til at fastholde overblikket og formår at fokusere på detaljer, når det er påkrævet. Du kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger på en klar og forståelig måde. Du har gennemslagskraft og føler dig godt tilpas med at tage initiativer og skabe gode resultater sammen med andre. 

Du tilbydes
Du tilbydes en meget selvstændig stilling med stor indflydelse, hvor du i høj grad selv er med til at udfylde rammerne. Du bliver en del af et stærk lederteam i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø. Lodam er desuden kåret til Danmarks 11. bedste arbejdsplads målt af Great Place to Work Institute.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anna-Marie Damgaard Kristensen, Managing Director på tlf. 20 49 61 84. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Lodam electronics a/s udvikler og producerer elektroniske styringer til køle-, varme- og ventilationsmarkedet, og vores løsninger understøtter vores kunders målsætninger om mere effektivitet og mindre miljøbelastning.
Lodam er en velkonsolideret virksomhed med godt ca. 100 dygtige medarbejdere. 
Lodam er en del af BITZER-Gruppen med mere end 3.000 ansatte fordelt over hele kloden.
Du kan høre om Lodams arbejdsmiljø på job.lodam.com.


www.lodam.com

Kontakt
Kontaktperson
Anne Vibeke Madsen
Tlf:
7342 3730
Adresse
Kærvej 77
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Udløber:
30-01-2018
Kviknummer:
LJA-53436213
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.