4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 02-01-2018

Netværkstekniker til Sydbank i AabenraaSydbank har ambitioner om at sætte helt nye standarder på netværkssiden, og sammen med vores partnere bliver du en af nøglepersonerne i opbygningen og driften af vores nye SDN (Software Defined Network). Vi søger en dedikeret og velfunderet netværkstekniker, der vil med på rejsen mod et helt nyt netværk, der vil bringe Sydbank stabilt og sikkert ind i fremtiden.

Ansvar for udvikling og drift

Du får en spændende og travl hverdag med ansvar for udvikling og drift af vores nye netværk i tæt samarbejde med kollegaer, partnere og arkitekter. Du bliver en naturlig del af netværks projektet og efterfølgende en del af den daglige drift. Sydbank ønsker at designe et top moderne datacenter baseret på ACI, med distribution og access baseret på SDA enheder. Arkitekturen bygger i høj grad på automatisering via APIC, ISE og NDP, der samler hele netværkets DNA i en central platform. Har du erfaring og/eller kendskab til denne arkitektur vil det være klart at foretrække. Derudover besidder du også traditionelle netværksfærdigheder, som - IP/MPLS kendskab - Firewall forståelse - Wireless Management.

Som netværkstekniker skal du:

  • Forestå løbende proaktiv overvågning/monitorering, FW/port åbninger og switch håndtering
  • Deltage i udviklingsprojekter på tværs af organisationen, fx IoT, netværkssikkerhed m.m.
  • Implementere fremtidige løsninger samt forestå dokumentation og drift af disse

Højt fagligt niveau og team samarbejde

IT Service varetager Support, Drift og Teknisk setup (Infrastruktur, Middleware og Applika-tionslaget), og du får +20 engagerede kollegaer, der alle brænder for Sydbank og den gode, stærke IT teamånd, vi har i Sydbank. Selvom du arbejder selvstændigt med dine opgaver, så formår du at indgå i et team, hvor alles bidrag har betydning og de bedste løsninger findes i fællesskab. Vores nye netværk bliver et Cisco SDN og er du CCNA certificeret er det klar at foretrække, men har du erfaring fra andre produkter, så er du stadig velkommen til at søge.

En afdeling i udvikling

IT Service er en afdeling, der har stor indflydelse på bankens daglige drift og implementering af nye løsninger og services. Der bliver lagt vægt på frihed under ansvar med plads til en uformel tone og sjov i hverdagen.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Afdelingschefen for IT Service: Majbrit Hammerich Hansen på tlf.: 74 37 28 12 eller mail: majbrit.hansen@sydbank.dk

Ansøgningsfrist 1. februar

Ansøg online hurtigst muligt og senest d. 1 februar. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 600 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-01-2018
Udløber:
01-02-2018
Kviknummer:
LJA-53944660
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-10-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.