4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 02-01-2018Sydbank er på en spændende og ambitiøs udviklingsrejse, der bl.a. indebærer insourcing af serverdrift på en ny Microsoft Hyper-V platform, ny arbejdsplads og omlægning og re-design af hele bankens netværk. Vi søger derfor en dedikeret netværks arkitekt, der vil med på denne rejse og sætte kursen for netværks arkitektur, planlægning og drift i en moderne bank.

Spændende arbejdsopgaver venter på dig

Sydbank ønsker at designe et next generation datacenter baseret på Cisco ACI, med distribution og access baseret på SDA enheder. Arkitekturen bygger i høj grad på automatisering via APIC, ISE og NDP, der samler hele netværkets DNA i en central platform. Har du erfaring og/eller kendskab til denne SDN arkitektur vil det være klart at foretrække.

Derudover besidder du flg. færdigheder:

 • Design af netværksarkitektur i relation til nye områder og/eller kapacitetsudvidelser
 • Udarbejde Governance for netværks arkitekturen på tværs af eksterne/interne leverandører/ partnere
 • Indarbejde netværkssikkerhed i dine løsninger
 • Omsætte forretningens ønsker til teknik
 • Arbejde ambitiøst med nye tiltag og se muligheder
 • Arbejde med KPIer og sikre stabil og sikker drift

Netværksartitekt hos Sydbank:

 • Du er en positiv kollega, der har lyst til at udvikle dig selv og Sydbank
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet efter resultater og tager ansvar for at optimere eget ansvarsområde med blik for helheden og bankens behov
 • Du skal være visionær og have lyst til at være med på en rejse i en bank, der har store ambitioner

Endvidere kan du se dig selv i nedenstående:

 • Du er god til at skabe gode relationer til de øvrige IT afdelinger og forretningsområder og skal derfor kunne kommunikere med både teknikere og ikke-teknikere
 • Du har praktisk erfaring med at designe og bygge netværk. Måske har du en eller flere Cisco certificeringer eller tilsvarende fra andre netværksleverandører
 • Du kan løse opgaver på egen hånd og er i høj grad selvkørende, dog med øje for fællesskabet i teamet og forretningen
 • Du er visionær kombineret med dybere teknisk forståelse for det netværk du er med til at designe

Teamwork og udvikling

IT Service varetager Support, Drift og Teknisk setup (Infrastruktur, Middleware og Applikationslaget) og du får +20 engagerede kollegaer, der alle brænder for Sydbank og den gode, stærke IT teamånd, vi har i Sydbank. IT Service har stor indflydelse på bankens daglige drift og implementering af nye IT løsninger og services, fra Infrastruktur til Cloud Services. Der bliver lagt vægt på frihed under ansvar med plads til en uformel tone og sjov i hverdagen.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingschefen for IT Service Majbrit Hammerich Hansen på tlf. 74 37 28 12 eller mail majbrit.hansen@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist 1. februar

Ansøg online hurtigst muligt og senest d. 1 februar. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde

ligger i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 600 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-01-2018
Udløber:
01-02-2018
Kviknummer:
LJA-53944820
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-10-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.