2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Esbjerg
|
Indrykket 19-12-2018Spæncom går forrest - vil du med på holdet? Vi søger en person, der har lyst til et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, hvor du aktivt skal lede spændende montageprojekter.


Du kommer på et team af pionerer 

Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for vi vil fortsat gå forrest og sætte standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Vores resultater er skabt af dygtige, ambitiøse og kreativt tænkende medarbejdere - måske er du den næste på holdet?  
 
Vi søger en motiverende, troværdig og synlig montageformand for 10-20 medarbejdere. Som montageformand har du ansvaret for at gennemføre projekterne på en måde, der er optimal i forhold til både kundernes forventninger, anvendelsen af ressourcer og projektets økonomi. Du sikrer, at den planlagte bemanding er til stede og har det fulde personaleansvar samt er ansvarlig for, at sikkerheden og kvaliteten er i top og at planlægningen, og økonomien overholdes i samarbejde med interne og eksterne leverandører. 

 
Du får faglig udvikling  

Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom og montageafdelingen får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold fra montageafdelingen og fra kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom. 
 
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende lederstilling inden for beton-/montagearbejder alternativt er du en erfaren montør med lyst til ledelse. Du har et stort netværk blandt elementmontører/betonarbejdere, og du brænder for at dele din viden om elementmontage samt optimering af projekter og processer. For dig er planlægning en vigtig forudsætning for en god projektgennemførelse, og du drives af at opnå succes i fællesskab med dine medarbejdere og resten af virksomheden. 

 
"Et super-spændende ansvar 

Morten Nygaard har i 2 år arbejdet som montageleder på Spæncom, og han lægger især vægt på ansvaret i jobbet: 
"Som montageleder har jeg et super-spændende ansvar med at tilrettelægge og følge en proces fra start til slut i samspil med alle implicerede. Vi har et enestående netværk på tværs af alle afdelinger med fagligt meget dygtige kolleger, der støtter og inspirerer hinanden.  

 
Du får 500 nye kolleger vil du med på holdet? 

Vi tror på, at fremtidens bæredygtige og solide Danmark skal bygges med mennesker og miljø for øje - det sker bedst, når kompetence og arbejdsglæde går hånd i hånd. 
 
Hvis du bliver vores nye montageformand, får du 500 nye kolleger fordelt på vores fire afdelinger i Danmark. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn med obligatorisk pensionsordning og helbredssikring. 
 
Vi forventer, at du har personlig og faglig styrke til både at lede og arbejde selvstændigt, og at du samtidig er en holdspiller og stærk til at motivere et team. Du har en positiv og fleksibel indstilling og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du tager naturligt ejerskab over dine opgaver og kommunikerer målrettet og præcist. 

 
Er du blevet interesseret? 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Spæncom. 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen hos JKS CAREER på 3085 1295.  
Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via Søg stillingen. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

 
Om Spæncom 

Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden. Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 70 år, og det bliver vi med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
16-01-2019
Kviknummer:
LJA-68962588
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.