4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Fleggaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 13-08-2019

Mellemledere med SUCCES-DNAHar du gejsten, viljen og ønsket om at komme til at arbejde i et af Skandinaviens største og mest markante supermarkeder og ambitioner om at avancere? Og er du personen, der trives med krævende udfordringer samt personaleansvar? Tiltaler dette dig, så er næste skridt i din butikskarriere måske at blive en af de kommende mellemledere hos os.


I hele koncernen efterlever vi det, vi i daglig tale kalder Fleggaard-ånden. Vi er drevet af det gode købmandskab og er først tilfredse, når alle parter føler, de har gjort en god handel. Har du disse købmandsegenskaber, så er det dig vi har brug for. Til gengæld giver vi dig muligheden for at avancere, hvis du VISER os, at du VIL og KAN.Om stillingen og at rykke opad: 

Du får ansvaret for et team på 2 til 6 engagerede medarbejdere, som hver dag stiller krav til sig selv og hinanden i arbejdet med at udvikle vores forretning. Vi bestræber os på hele tiden at udvikle butikken, og dermed afdelingerne, så du skal derfor have evnen til at tænke nyt og anderledes. Dette formår du at omsætte sammen med teamet, og der er ikke langt fra den gennemtænkte ide til implementering i butikkens drift.

 

Din person:

Du er en stærk personlighed, og som person går du forrest i forhold til arbejdsopgaverne, og er i stand til at motivere personerne omkring dig til at yde den bedst mulige indsats også i perioder, hvor der er travlhed i butikken. Du lægger vægt på, at der er styr på tingene og prioriterer altid en præsentabel afdeling.

Som ledertype er du inspirerende, og du formår at skabe salgsresultater sammen med dit team. Du trives i rollen som Hands-on lederen, som går forrest og tager fat, når opgaverne skal løses. Dertil har du overblikket over afdelingens daglige drift og sikrer struktur og ledelse i samarbejde med afdelingslederen. Derudover er den gode kundekontakt vigtig for dig, og du kan med dit engagement skabe frugtbare relationer til kunderne.


Vi tilbyder dig:

Til gengæld tilbyder vi selvstændige og udfordrende stillinger i en spændende og vækstorienteret virksomhed med en udpræget vinderkultur. Stillingen indebærer en høj grad af frihed under ansvar og der er rig mulighed for personlig udvikling, og dermed mulighed for avancere. 

Ansættelse sker på tyske konkurrencedygtige ansættelsesvilkår.    


Tiltrædelse:

Vi holder samtaler løbende, men venter gerne på de rette kandidater.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
13-08-2019
Udløber:
27-09-2019
Kviknummer:
LJA-74781647
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.