5.056
5.056
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 10-04-2019

Mekanisk montør til stanseafdelingen

Vi søger en dygtig medarbejder, som kan betjene vores CNC-stansemaskine og som kan indgå i vores team som står for mekanisk opbygning af el-tavler, i bedste danske håndværksmæssige kvalitet.

Du er enten uddannet indenfor metalindustrien, mekaniker eller du har anden relevant baggrund / fingrene skruet rigtig på med en god forståelse for mekanisk bearbejdning, opmåling, bukning, montering og samling af mekaniske dele. Dine arbejdsopgaver bliver at bearbejde emner på vores CNC-stansemaskine, samt indgå i teamet som står for mekanisk opbygning af el-tavler.

Som person er du åben og udadvendt med et godt humør, som samarbejder og fungerer godt i et team. Du skal også kunne arbejde systematisk / målrettet så opgaverne kan gennemføres til aftalt tid.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med muligheder for personlig udvikling i en dynamisk virksomhed, hvor du får ca. 40 gode kollegaer i tavle-produktionen, hvor omgangstonen er frisk og uformel og arbejdet foregår i et moderne, åbent og fleksibelt miljø.

Gagen forhandles individuelt, og vil modsvare dine kvalifikationer og de stillede krav.

Stillingen giver desuden mulighed for: Flex-tidsordning, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række spændende medarbejderaktiviteter, arrangementer og ture hen over året.

Tiltrædelse ønskes snarest, - vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail til job@automatic-syd.dk mærket Montør til stanseafdelingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Britta Knudsen på 73 44 21 22

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Britta Knudsen
Tlf:
73 44 21 22
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-04-2019
Udløber:
08-05-2019
Kviknummer:
LJA-72427097
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.