5.089
5.089
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agramkow

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-10-2019

Mekanisk Konstruktør

DK: Mekanisk Konstruktør med solid procesforståelse

Har du erfaring med mekanisk konstruktion indenfor automation og kunne du tænke dig at være med til at løfte mekanisk produktudvikling til nye højder?

Vi søger lige nu en dygtig mekanisk konstruktør med god procesforståelse og med erfaring indenfor mekanisk kontruktion, dimensionering af maskinelementer, samt D-FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) som skal bidrage til en effektiv eksekvering af udviklings og kundeprojekter af høj kvalitet samt vedligeholdelse af vores nuværende produktplatform. 

Virksomheden er i stærk vækst og for den rette person er her tale om et særdeles godt job med mulighed for udfordringer såvel som faglig og personlig udvikling. Vi ønsker at styrke vores forretning med en dygtig og erfaren Mekanisk Konstruktør med god procesforståelse og solidt teoretisk fundament. Du bliver en del af vores Technology team indenfor Hardware og du skal være med til at øge kompetencerne indenfor mekanisk konstruktion.

Konstruktion og design af udviklings og kundeprojekter indenfor industriel automation

Du kommer til at få reference til vores Technology Manager, Hardware, men i dit daglige arbejde kommer du til at indgå i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektlederen og øvrige projektteam medlemmer, skal stå for den mekaniske del af vore udviklings og kundeprojekter. Det indebærer bl.a. udvikling og test af prototyper, men også vedligehold af den nuværende produktplatform.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Specificering af udstyr og opgaver
  • Dimensionering, dokumentation og mekanisk analyse af nye konstruktioner
  • Dokumentation og udarbejdelse af konstruktioner samt 3D design i Solidworks
  • Udarbejdelse og vedligehold af kvalitetsdokumenter og test specifikationer
  • Udarbejdelse og vedligehold af styklister og komponent specifikationer


Kvalitetsbevidst og teoretisk velfunderet Mekanisk Konstruktør

Du har erfaring fra en lignende stilling, gerne i en international virksomhed. Du har en baggrund som ingeniør indenfor, mekatronik eller maskin- evt. som produktionsteknolog f.eks. indenfor mekanisk konstruktion. Det vigtigste er, at du har konstruktions know-how og er teoretisk velfunderet indenfor mekanisk konstruktion. Du er velbevandret indenfor klassisk mekanisk konstruktion og har erfaring med agil produktudvikling.

Indsigt i standarder og regulativer og erfaring med ERP systemet SAP er en fordel. Du er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation, og du er vant til at tage ansvaret for egne projekter og sikre fremdrift hele vejen igennem. Du arbejder systematisk og disciplineret og du kender værdien af dokumentation af eget arbejde. Samtidig er du en teamplayer, som formår at involvere relevante stakeholders og du træffer beslutninger effektivt på baggrund af egne og andres analyser. Du er ambitiøs såvel fagligt som karrieremæssigt. Du leverer kvalitet og stiller store krav til dig selv og dine omgivelser.

Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til: jobs@agramkow.com

Skriv venligst Mekanisk Konstruktør i emnefeltet af din mail og oplys gerne, hvor du så denne annonce første gang.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Technology Manager, Hardware, Morten Klietsch på tlf. 7412 3529.

Kontakt
Kontaktperson
Robert Buch Hansen
Tlf:
21192262
Adresse
Augustenborg Landevej 19
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2019
Udløber:
30-10-2019
Kviknummer:
LJA-76111688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.