4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 10-01-2018

Materielchef

Har du tæft for økonomi, vedligeholdelse af biler, er struktureret og kan bevare overblikket? 
Til en nyoprettet stilling søger vi en materielchef, som er en stabsfunktion i Meldgaard Holding A/S, der er moderselskabet i koncernen. Her har vi samlet alle stabsfunktioner. Dette gør, at vi samler viden, sikrer professionalisme, har ens retningslinjer og den rette Meldgaard-ånd, der går på tværs i organisationen. For datterselskaberne betyder det, at de kan have fokus på det, de er allerbedst til, nemlig driften og kunderne.

Kvalitet, service og økonomisk forståelse er tre vigtige nøgleord, som vores medarbejdere altid stræber efter.

Jobbet
Du får drifts- og budgetansvar for vedligeholdelse af al materiel og biler i hele Meldgaard Gruppen, ca. 200 lastbiler samt ca. 300 stk. øvrigt rullende materiel. Du refererer direkte til direktionen.
Endvidere får du personaleansvar for et team bestående af 4 kompetente kolleger, herunder 2 på eget værksted. Du bliver en del af chefgruppen.

Du skal sikre styring af værkstedsbesøg og vedligeholdelse af koncernens biler, lastbiler samt øvrigt materiel. Dette skal ske i tæt dialog og samarbejde med afdelingerne, og herunder primært afdelingerne indenfor dagrenovation, transport og indkøb.

Du vil være den, der indgår de overordnede aftaler med værkstederne, samt udarbejder årsplaner og strategiske beslutninger omkring vedligehold. Du vil også skulle tage del i den daglige drift, slut-godkende alle fakturaer samt stå for controlling.

Om dig
Du er stærk på økonomi og forretningsforståelse. Du har en systematisk tankegang og gerne en teknisk forståelse.

Vi forestiller os, at du har en højere økonomisk uddannelse, dette er dog ikke et krav. Erfaring inden for værksted/biler/teknik kan være en fordel.

Endvidere forventer vi at du:
• Har gode IT-kundskaber (Office pakken), især Excel og gerne kendskab til Navision
• Er struktureret og har orden i dine opgaver
• Er god til at planlægge og følge op
• Kan håndtere pressede situationer
• Forstår at spare en krone og lave en god aftale

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Lasse Meldgaard på tlf. 20 33 72 00 eller send din ansøgning via linket senest den 31. januar 2018.

Kontakt
Kontaktperson
Lasse Meldgaard
Tlf:
20337200
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2018
Udløber:
31-01-2018
Kviknummer:
LJA-54425993
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-10-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-10-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.