5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Indrykket 04-05-2018

Maskinfører/maskinoperatør Norge/Sverige

Er du vores kommende maskinfører/maskinoperatør?

Meldgaard Recycling er verdensførende indenfor mobil slagge sortering, og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder inden for et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Vi sorterer slagge i Danmark, Norge og Sverige.

Vi har opbygget en knowhow og teknologi, som gør, at vi er markedsledende inden for sortering af slagger fra kraftvarmeværkerne. Denne proces har udlandet også fået øjnene op for, og Meldgaard har i dag anlæg flere steder i verden, bl.a. har vi 3 anlæg kørende i USA.

Du bliver en del af en afdeling med 12 maskinfører, 4 værkstedsmedarbejdere og 2 kontoransatte. Vi har gang i mange forskellige aktiviteter og opsøger løbende nye forretningsmuligheder.

Jobbet
Din dagligdag vil bestå af kørsel med gummiged og gravemaskine, samt løbende rengøring, vedligehold og reparation af mobile sorteringsmaskiner.

Du kommer primært til at arbejde i Norge og Sverige, og vi forestiller os, at det bliver i en 9-5 ordning, dvs. 9 dage ude, 5 dage hjemme. Du kommer til at arbejde sammen i et hold på 2-3 personer og vil få en grundig oplæring. Der vil blive stillet en bil til rådighed.

Om dig
Du har en baggrund som maskinfører, mekaniker eller erfaring fra maskinstation, knusehold, landbrug eller lignende. Du har interesse og god forståelse for teknik samt maskiner og deres funktion. Dine hænder er skruet godt på, du er vild med maskiner og har teknisk snilde. Du elsker nye udfordringer, vil gerne lære nyt og er en fighter af natur. Du tager ejerskab i dit job og brænder for at gøre en forskel. Du er ikke bange for at tage fat og blive beskidt.

Det er samtidig vigtigt at du:
• Har kørekort B
• Er resultatorienteret ift. den daglige produktion
• Ikke er bange for lange arbejdsdage
• Kan arbejde selvstændigt og samtidig er en god teamplayer
• Har godt humør

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Britt Rerup på tlf. 74 33 72 33 eller send din ansøgning via linket senest den 27. maj 2018. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Britt Rerup
Tlf:
74337233
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2018
Udløber:
27-05-2018
Kviknummer:
LJA-60314096
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Land-, skov- og havebrug,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-02-2019
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-01-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
27-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.