5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 02-08-2018

Maskinførere til længerevarende anlægsprojekt i Over JerstalVil du arbejde under den blå himmel? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter indenfor bl.a. klimatilpasning, byggegruber, byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker og forsyningsledninger samt brolægning. Vi mangler maskinførere til 8 tons gravemaskiner til et projekt i Over Jerstal.


Bidrag til et stærkt team

Vi har fortsat travlt med mange spændende projekter i Sønderjylland, derfor mangler vi flere engagerede medarbejdere. De næste to år er vi bl.a. i gang med et projekt i Over Jerstal, hvor der står to 8 tons gravemaskiner og venter på nye førere. For at komme i betragtning til jobbet, skal du have erfaring med gravemaskiner til +8 tons. Har du evt. en makker, der også er frisk på nye udfordringer hos os, så tag gerne ham/hende med.
 
Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel eksempelvis når du anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B, og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v. Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse. Lønnen sættes efter dine kvalifikationer, og du får god pensionsordning og sundhedsforsikring.


Din adgangsbillet til jobbet

Din baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er, at du trives med udendørs arbejde, er en glad og omgængelig kollega, der er kvalitetsbevidst, god til at samarbejde samt serviceminded overfor borgere m.fl. Det er en fordel med kendskab til udførelse af anlægsarbejder, men ikke et krav.

 
Dit næste skridt  

Vi mangler dig på holdet, så ansøg straks ved at klikke på knappen "Send ansøgning". Annoncen slettes, når jobbene er besat.
 
Er du nysgerrig efter at høre mere, så kontakt Formand Hans Erik Degn på tlf. 2165 1509.
 
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset personlig baggrund og glæder os til at høre fra dig.        

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-08-2018
Udløber:
30-08-2018
Kviknummer:
LJA-64022640
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.