5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
HYDRO

HYDRO

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 15-06-2017

Medarbejder til værksted/bearbejdning

Da vi imødeser flere opgaver i de kommende år, søger vi medarbejder til vores værksted i Bearbejdningsafdelingen.

I vores værksted arbejdes der med CNC-fræser og drejebænk, hvor vi selv fremstiller fixturer og andre hjælpeværktøjer til produktionen samt producerer alle vores prototyper.

Vi søger en medarbejder, der er stærk i programmering af CNC-fræsere, erfaring med at arbejde med Edge CAD/CAM og som selv har en del års erfaring i produktion. Ideelt set er du uddannet maskinarbejder, men vigtigst er, at du har erfaring med CNC-fræsere og programmering, da du skal indgå i en gruppe, hvor du skal bidrage med at løse ovenstående opgaver og kan være med til at se løsninger.

Vi vil sørge for den nødvendige oplæring i de kompetencer, du evt. mangler.

I vores produktion, som værkstedet er en del af, fræser, saver og stanser vi. Og da du skal være med til at finde de rigtige løsninger, vil du derfor også skulle gennem en oplæring/introduktion på de forskellige anlæg.

Ved SAPA har vi meget fokus på sikkerhed og forventer, du også tager et ansvar for, at vi fastholder opmærksomheden på sikkerhed.

Vores store kunder er hovedsagligt fra bilindustrien, elektronikindustrien og byggeindustrien. Udover dem har vi mange små og mellemstore kunder, som vi alle sammen vil levere den rigtige vare til i den rigtige kvalitet til den aftalte tid. For at opnå disse forventninger har vi brug for en medarbejder, der sammen med os andre vil være med til at fastholde og forbedre vores virksomhed i fremtiden.

For yderligere information kontakt Jørgen Vestergaard tlf. 30547768 eller Henrik Dyhrberg tlf. 51505644.

Du søger jobbet her:

Kontakt
Kontaktperson
Mette Sørensen Boysen
Tlf:
73939393
Adresse
Bygmestervej 7
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2017
Udløber:
31-07-2017
Kviknummer:
LJA-46924925
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.