5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 10-08-2018Kan du oversætte ingeniørsprog til noget, der giver værdi for internationale kunder? Brænder du for at gøre en forskel og være med til at levere værdifulde løsninger til virksomhedens kunder? Formår du at formidle kommunikation af cutting-edge teknologiske løsninger til kompetente partnere og integratører worldwide? Så kan du, som den nye marketingchef, være med til at drive den fortsatte vækst for DAMM Cellular Systems A/S.

 

Stillingen    

Du får først og fremmest ansvaret for hele marketingfunktionen, herunder marketingplan og marketingbudget.    

 

Opgaverne omfatter produktmarketing, web, udarbejdelse af materiale til promovering og salgssupport. Det bliver din opgave at planlægge og udføre vores medietiltag, hvor hovedvægten ligger i digitale kanaler såsom mailmarketing, SEO, web og sociale medier. Opdatering og vedligeholdelse af DAMMs website er en naturlig del af dine aktiviteter, ligesom branding af virksomheden og her specielt positionering imod universiteter og uddannelsessteder.    

 

Årlige messer i varierende lande samt regionale events planlægges og gennemføres i tæt samarbejde med de involverede afdelinger.    

 

Du vil få en central rolle internt i virksomheden via et tæt samarbejde med vores interne funktioner - engineering, product management, salg og business development.    

 

Internationalt vil du have en tæt dialog med datterselskaber og vores partnere rundt om i verden omkring marketing support og salgsstøtte.     

 

På det mere overordnede plan, forventes du at drive forskellige strategiske initiativer og understøtte DAMMs forretningsudviklingsaktiviteter.    

 

Du vil blive en del af et engageret hold, som skaber komplekse og sikre kommunikationsløsninger til markedet, og du får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs og moderne virksomhed, med en flad organisationsstruktur, præget af høj faglighed, korte beslutningsveje og en uformel omgangstone.    

 

Som marketingchef refererer du til den administrerende direktør. P.t. arbejder 2 ansatte med Marketing, dette tænkes dog udvidet over tid.

 

Du vil møde dedikerede og hjælpsomme kollegaer og en kultur, hvor der bliver taget hånd om dig.

 

Hvad forventer vi af dig?   

Din uddannelsesmæssige baggrund er f.eks. HD, Cand. Merc., Ingeniør med en marketingoverbygning el.lign. Du har gerne erfaring fra brancher med højteknologiske produkter eller indhold indenfor IT, tele- og datakommunikation.    

 

Du har særdeles erfaring i at arbejde med B2B marketing, tænker strategisk og har en praktisk tilgang og kan implementere når det er nødvendigt.     

 

Du er i stand til at formidle tekniske emner til ikke-tekniske samarbejdspartnere. Du er åben og udadvendt, og du kan begå dig i forskellige kulturer på alle niveauer, både sprogligt og forståelsesmæssigt. Desuden er du forretningsvant og kundeorienteret.

 

 

Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover:    

  • Din arbejdsstil er fokuseret, struktureret og du brænder for at nå dine ambitiøse mål.    
  • Du er motiveret af at arbejde sammen med top professionelle kollegaer i en organisation der tilbyder et højt niveau af selvstændighed og individuelt ansvar.    
  • Du besidder initiativ og er en selvstarter.    
  • Sans for grafik og erfaring fra fx illustrator er et plus.
  • Du er en god kommunikator i såvel skrift som tale.    
  • Du behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau.    
  • Alle øvrige sprog vil være en fordel.    

 

DAMM Cellular Systems    

DAMM is a world-leading provider of scalable, flexible and user-friendly digital radio infrastructure systems to industrial, commercial and public safety customers. Built for the future of critical communications, the DAMM Multi-Tech Platform enables voice and data communication across technologies, including TETRA, TEDS, DMR and Analog in one single system. With over 30 years of experience in critical radio and broadband communication, we take the lead through superior engineering and a constant focus on customer needs and reduced complexity. To find out more about DAMM or any aspect of our solutions or services, visit  www.damm.dk or follow on LinkedIn.    

 

Ansøgning     

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.    

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2018
Udløber:
07-09-2018
Kviknummer:
LJA-64303417
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Marketing
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-03-2019
Odense, Fyn
Frist: 
20-03-2019
Assens, Fyn
Frist: 
20-03-2019
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.