5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 04-07-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Vil du være en del af teamet bag Årets digitale finansvirksomhed 2018? Og vil du gerne være med til at skabe nogle sublime, relevante og personlige digitale kundeoplevelser for Sydbanks kunder? Hvis ja er det dig, vi har brug for som Sydbanks nye marketing automation-specialist.

Sydbank er nemlig inde i en meget spændende udvikling, hvor banken øger sit fokus på datadrevet markedsføring, marketing automation og personlige kundeoplevelser på tværs af touch points. I det arbejde er vores marketing automation-tool, Agillic, et centralt værktøj, og vi har derfor brug for en dygtig marketing automation-specialist med et kommercielt mindset og stor dataforståelse til at drive denne udviklingsproces og være med til at løfte banken til de næste niveauer.

Dine primære opgaver

 • Være systemejer for bankens marketing automation-tool, Agillic
 • Drive udviklingen af løsningen fx nye flows, supplerende systemfunktionaliteter og dataintegrationer i samarbejde med Sydbanks It- og Datawarehouse-afdelinger, Agillic og evt. eksterne samarbejdspartnere
 • Planlægning, procesarkitektur, flowbygning og eksekvering af nyhedsbreve, kundebudskaber og marketing automation-kampagner i tæt samarbejde med contentproducenterne i marketing-teamet
 • Afrapportering af performance på de forskellige tiltag på tværs af kanaler
 • Projektledelse af diverse digitale projektopgaver


Vi forestiller os, at du har følgende profil

 • Du har en relevant uddannelse indenfor digitale medier, web/it, marketing, forretningsudvikling eller lign. på bachelor- eller kandidatniveau og minimum et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Du er dygtig til datadrevet markedsføring, har flair for marketingsystemer og forstår koblingen mellem et marketing automation-system a la Agillic og indfrielse af forretningens krav med kunden i centrum
 • Du har god data-, system- og it-forståelse og er vant til at samarbejde med It-/datawarehouse-afdelinger uden at du selv behøver at være udvikler eller kunne kode
 • Du er løsningsorienteret, grundig, initiativrig, struktureret og resultatorienteret


Vi tilbyder dig

 • Et spændende, udfordrende og ekstrovert job, hvor du skal være den, der skal drive Sydbanks transformation mod personaliseret, digital kundedialog
 • At blive en del af et marketingteam, hvor høj faglig kompetence og udvikling med et digitalt perspektiv er omdrejningspunktet
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok, og hvor der er en uformel og munter omgangsform samt åben og ærlig dialog
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Gode ansættelsesvilkår


Vil du vide mere ...

er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Mette Daugård på 23 38 35 12.


Ansøgningsfrist 6. august

Ansøg online hurtigst muligt og senest 6. august. Vi glæder os til at høre fra dig og behandler naturligvis din ansøgning fortroligt. Der vil løbende blive holdt ansættelsessamtaler.


Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover direktionen rummer hovedsædet bankens fællesfunktioner, herunder Salg & Marketing, som Marketing er en del af.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2018
Udløber:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-63024074
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Ledelse,
Marketing,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.