46.972
46.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Helsam A/S

Helsam A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 07-06-2017

Lønbogholder
- regnskabsmedarbejder med løn som speciale

Brænder du for løn, har du flair for at arbejde med tal og forstår du vigtigheden af kvalitet og god service - leveret til tiden? Så er det dig, vi søger som ny regnskabsmedarbejder med løn som speciale.
Helsam søger en dygtig regnskabsmedarbejder med løn som speciale, som sammen med vores HR-funktion sikrer, at alle administrative opgaver omkring løn og medarbejdere er i gode hænder. Regnskabsmedarbejderen indgår i vores Økonomifunktion og deltager også i de daglige bogholderi- og regnskabsopgaver.


Opgaver
- Administrator og superbruger på lønsystem og tidsregistreringssystem
- Ansvarlig for, at løngrundlaget og input til lønudarbejdelse er korrekt
- Udarbejdelse og indberetning af løn for alle Helsam A/S funktionærer og timelønnede
- Vedligeholde stamdata i lønsystem
- Afvigelsesforklaring vedrørende løn og personaleomkostninger
- Indberetning af og opfølgning på refusioner
- Oprette og afslutte medarbejdere på basis af input fra HR
- Deltagelse i øvrige bogholderiopgaver


Din profil
Vi forestiller os, at du har en bogholderimæssig uddannelse og flere års erfaring med lønadministration af både funktionærer og timelønnede. Vi forventer, at du har god praktisk erfaring med at arbejde i Dataløn og et grundigt kendskab til Excel. Kender du også til tidsregistrering og vagtplanlægning, er det en fordel, men ikke et krav for at søge, så længe du er klar til at lære det.
Det forventes ligeledes, at du har interesse i arbejdsmarkedslovgivning.
Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Du har et naturligt drive for at arbejde med effektiviseringer, forenklinger og optimeringer af administrative HR processer.
Du er kvalitetsbevidst og bevarer overblikket, således dine opgaver løses fra start til slut inden for de aftalte deadlines.


Vi tilbyder
Med reference til regnskabschefen får du et alsidigt job i en virksomhed, som er kendt for at levere høj kvalitet i et vækstorienteret marked. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejningspunktet.
Helsam A/S er præget af engagerede og motiverede medarbejdere samt en god og uformel atmosfære. Det sikrer, at vores værdier: ansvarlighed, handlekraft og udvikling ikke kun er ord på en væg.


Arbejdssted: Helsam A/S, Rønsdam 1, Ragebøl, 6400 Sønderborg.


Ansøgning
Din ansøgning sendes til Helsam: hr@helsam.dk. Skriv gerne ”Lønbogholder” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Chef Inger Raunkjær på tlf. 29 17 06 27.
Der afholdes samtaler løbende og annonceringen stoppes, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.


Læs mere om Helsam på www.helsam.dk

Kontakt
Kontaktperson
Inger Raunkjær
Tlf:
73407193
Adresse
Rønsdam 1
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2017
Udløber:
05-07-2017
Kviknummer:
LJA-46783049
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-04-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-04-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.