4.884
4.884
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 06-11-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for ledelse og Private Banking? Vi søger en kompetent og inspirerende chef til Private Banking i områdehovedkontoret i Kolding. Din største opgave bliver at lede og videreudvikle det erfarne hold af Private Bankere, samtidig med at du får ansvaret for en mindre kundeportefølje.

Private Banking i Kolding er kendetegnet ved høj performance, højt til loftet og masser af energi. Sparring, vidensdeling og humor er en naturlig del af hverdagen. Du vil være leder for seks engagerede specialister, og du vil referere til og være stedfortræder for Private Banking-direktøren i Kolding Alex Slot Hansen.

Faglig profil

Vi forestiller os, at du:

  • Har solid erfaring med Private Banking overfor formuende privat- og erhvervskunder
  • Har en uddannelsesmæssig baggrund på minimum bachelorniveau eller en finansiel baggrund og erfaring som leder
  • Har stærke ledelseskompetencer

Du evner at udøve aktiv salgsledelse og give dine medarbejdere feedback samt være en god sparringspartner i behandlingen af kreditsager. Du har lyst til at planlægge, gennemføre og følge op på aktiviteter. Du er også dygtig til at motivere medarbejdere og implementere nye produkter, koncepter eller lovkrav.

Personlig profil

Vi forestiller os, at du:

  • Er en energisk og inspirerende leder, der går foran i et dynamisk team
  • Er ambitiøs og viser en tydelig retning, der skaber engagement og begejstring
  • Udviser vindermentalitet og vil gerne skabe gode resultater til fordel for kunderne og banken
  • Afstemmer og kommunikerer krav og forventninger og er en ærlig og reel leder, der interesserer sig for den enkelte, teamet og vejen til målet
  • Arbejder selvstændigt, struktureret og har et godt overblik
  • Har let til smil, bruger humoren i din dagligdag og skaber en god stemning omkring dig


Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med mulighed for at påvirke udviklingen på Private Banking-området i område Kolding

Et uformelt og ligefremt arbejdsmiljø med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Private Banking-direktør Alex Slot Hansen på 40 32 58 38 eller Alex.S.Hansen@sydbank.dk


Ansøg online senest den 3. december

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Område Kolding ...

under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding afdelinger i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2018
Udløber:
03-12-2018
Kviknummer:
LJA-67531237
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.