4.884
4.884
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 06-11-2018Sydbank vil være de unges foretrukne bank, og vi har derfor etableret en online enhed, Sydbank Direkte Ung, som udelukkende har til opgave at betjene og rådgive bankens unge kunder mellem 18-29 år. Kunderne har taget så godt imod dette tiltag rettet mod de unge kunders behov, at vi nu udvider med en afdeling i Aarhus. Vi synes nemlig de unge kunder fortjener en god start, når de skal stå på egne ben med deres økonomi.

Vi sammensætter derfor det bedste team af dygtige og kompetente unge rådgivere, med en leder i spidsen til at hjælpe dem, med at løse deres finansielle behov og ønsker. Vi vil møde de unge kunder i øjenhøjde, så vi sikrer, at de har lyst til at fortsætte som Favorit-kunder i Sydbank den dag, de skal foretage en større økonomiske beslutning, som fx boligkøb m.v.

Sydbank Direkte Ung i Aarhus får til huse sammen med Sydbanks områdehovedkontor på St. Torv i hjertet af Aarhus, hvor du herfra kommer til at arbejde målrettet med de unge kunder via elektroniske kanaler samt får spændende mulighed for at være med til at udvikle konceptet og afdelingen, i den retning de unge bevæger sig.

Få et større indblik i, hvordan det er at arbejde i Sydbank Direkte Ung i filmen her.  

Som leder

forestiller vi os, at du er en erfaren leder, som kan se en spændende udfordring i at være med at starte en ny afdeling op med fokus på at give de unge kunder den bedste start med egen økonomi - selvfølgelig i tæt samarbejde med en flok friske rådgivere. Alternativt er du en ung ambitiøs lederspire, der her kan se en super spændende mulighed for at starte en lederkarriere ved at stå i spidsen for vores nye afdeling af Sydbank Direkte Ung.

Som rådgiver

forestiller vi os, at du er en frisk privatrådgiver med et par års erfaring og har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor. Du har lyst til en ny, spændende udfordring og samtidig er skarp på tasterne og har lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus.

Karriereplanlægning

Karriereplanlægning er en naturlig del af vores udvikling som medarbejder i Sydbank. Vi ser jobbet, både som leder og som rådgiver, som et skridt på karrierevejen i Sydbank, hvor placeringen i Aarhus, som er et af bankens primære vækstområder, giver nogle meget spændende karrieremuligheder fremadrettet. Dette planlægger vi i samarbejde med dig.

Vi forventer, at du som afdelingsleder:

 • Ser en spændende udfordring i at stå i spidsen for en nystartet enhed i et ungt og digitalt miljø med fokus på den gode kundeoplevelse
 • Sikrer, at afdelingens og de enkelte medarbejderes kompetencer udvikles herunder er med på videreudvikling af de digitale muligheder
 • Følge op på afdelingens KPIer
 • Trives i et ungt miljø med fokus på kunderådgivning og salg, hvor du skal se dig selv som spillende træner


Vi forventer, at du som rådgiver:

 • Trives i et ungt miljø med fokus på kunderådgivning og salg
 • Yder en engageret og kompetent service og rådgivning overfor de unge kunder
 • Udbygger og skaber nye kundeforhold
 • Afdækker og synliggør kundernes behov for bankens produkter under rådgivningsmøder
 • Deltager aktivt i afdelingens opsøgende aktiviteter
 • Er omstillingsparat, initiativrig, nysgerrig, og foreslår nye innovative tiltag
 • Er skarp på tasterne og har flair for digital kommunikation
 • Har en god attitude og en frisk tilgang til arbejdsopgaverne
 • Har et godt humør og et bredt smil

Vi håber, at du enten som leder eller som rådgiver kan se dig selv i Sydbank Direkte Ung i Aarhus. Er du nysgerrig og vil vide mere om jobbet, så grib telefonen og kontakt filialchef Daniel Toft på 74 37 41 92 eller 22 70 50 03.

Ansøgningsfrist 

Ansøgningsfristen er den 16. november. Send din ansøgning hurtigst muligt vi forbeholder os muligheden for at holde samtaler løbende. Når du sender din ansøgning, skal du huske at gøre opmærksom på, om du søger jobbet som leder eller som rådgiver. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kunder Direkte 

Sydbank Direkte Ung hører organisatorisk under Område Kunder Direkte, som omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbank Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2018
Udløber:
16-11-2018
Kviknummer:
LJA-67531234
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.