4.902
4.902
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 12-08-2019

Dygtig lagermedarbejder søges til fast aftenhold i Odense C. Du tilbydes en alsidig hver dag med stor selvstændighed.


 

JKS A/S søger på vegne af ICM A/S en dygtig og erfaren lagerarbejder med truckcertifikat. 

Har du hjemme på et lager og trives med en varieret arbejdsdag - ja så har vi måske stillingen til dig her. ICM A/S søger forstærkning til deres faste aftenhold. Du vil indgå i et team på fem m/k, hvor man har et godt sammenhold og spiller en vigtig rolle, da aftenholdet er dem, der får afsluttet dagens ordrer og forbereder til næste dags travlhed.

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan inddeles i primære og sekundærer opgaver. De primære opgaver vil bestå i at færdiggøre dagens ordrer. Det vil sige at plukke og pakke, scanne varer ud, udskrive etiketter og gøre klar til at vognmændene kan hente varerne. Det er her, at aftenholdet spiller en afgørende rolle for, at ICM når at får alle varer ud til tiden og derfor redder dagen, hver dag!

Når man er færdig med dagens ordrer, typisk med et par timer tilbage af ens vagt, tager man sig af de sekundære opgaver, som består af varemodtagelse, køre varene på plads og i det hele taget gøre klar til næste dags ordre.

Ud over almindelige trucks, køres der højtrucks. Det er ikke et krav, at du har kørt højtrucks før, og du må ikke være bange for højder, men skal have mod på at komme op i 11 meters højde for at tage paller ned. 

Hvad vi ønsker at få fra dig:

Vi ønsker os en holdspiller, som synes det er naturligt at hjælpe hinanden, og som samtidig kan arbejde selvstændigt og færdes i et 12.000 m2 stort lager på et skift, hvor man kun er fem kolleger på arbejde. Vi forventer, at du kan overholde tidsfrister og ikke mindst er det afgørende, at du er mødestabil og fleksibel. Vi forestiller os, at du har god erfaring med lagerarbejde enten som tillært eller faglært.

Truckcertifikat er et krav, og at du taler, skriver og læser dansk på højt niveau. Du må gerne kunne begå dig på engelsk. 

Hvad tilbyder vi dig:

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor man sætter en ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og der arrangeres forskellige sociale tiltag. Du får en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en frugt- og sodavandsordning. 

Arbejdstiden ligger fra kl. 14 - 22.00 mandag til torsdag og fredag fra kl. 13.30 - 20.00. 

Ansøgning:

Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende, og stillingen kan derfor være besat inden ansøgningsfristen udløber. JKS A/S varetager rekrutteringsprocessen på vegne af ICM A/S, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tina Slothuus Hansen på tlf. 63125712

Kontakt
Kontaktperson
Søren Ditlev
Tlf:
6163 0712
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2019
Udløber:
09-09-2019
Kviknummer:
LJA-74770812
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
02-01-2020
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Odense, Fyn
Frist: 
30-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
23-12-2019
Svendborg¤Esbjerg¤Tønder¤Nordfyn, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.