4.718
4.718
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Helsam A/S

Helsam A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 21-01-2019

KUNDESERVICEMEDARBEJDER
- søges til Helsam A/S
Brænder du for at yde den optimale kundeservice? Har du mod på og lyst til at gøre en positiv forskel i hverdagen for Helsams kunder og dine kollegaer? Og har du erfaring med opgaver i en kundeserviceafdeling, og kan du styre opgaverne sikkert i mål? Så læs videre her
Til vores Kundeserviceafdeling søger vi en engageret medarbejder, som kan yde førsteklasses kundeservice via telefon og mail. Du bliver med reference til Teamlederen for Kundeservice en del af et professionelt team i en virksomhed, der lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, faglighed og god kundeservice

DINE HOVEDOPGAVER VIL VÆRE
Servicering af vores kunder via telefon og mail
Taste, koordinere og håndtere ordrer
Administrative rutiner som fx kundeoprettelser, fakturering og udarbejdelse af statistikker
Reklamationsbehandling, herunder håndtering og kreditering af returvarer


LIDT MERE OM JOBBET
Vi har travlt, det er derfor vigtigt, at du kan bevare roen og overblikket også når indbakken vokser. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, ligesom kompetencer inden for salg og service er et plus.
Du er daglig bruger af Office-pakken, og du må gerne beherske Excel på højt niveau og have kendskab til Navision.
It-mæssigt er du vant til at navigere rundt i flere forskellige systemer, og du skal have en høj datadisciplin
Som person gør du en positiv forskel, og du elsker at snakke i telefon, er positiv og serviceminded. Det giver dig energi at mærke, at dine opgaver bliver løst professionelt og hurtigt.
Du kan lide at få opgaverne af vejen, og du er ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov. Du tager ansvar, og du er god til at se nye muligheder. Du er indstillet på travle perioder, hvor du og teamet må yde en ekstra indsats.
Du får succes ved at smile i telefonen og få afsluttet dine opgaver til aftalt deadline. Du skal nyde at have travlt og kunne arbejde med mange forskellige opgaver ad gangen.
Du har det godt med at arbejde selvstændigt, men trives også i et team, hvor vi løfter i flok.
Det er samtidigt vigtig, at du kan identificere dig med vores værdier: Ansvarlighed, Handlekraft og Udvikling, og at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor der handles hurtigt, og hvor beslutninger ikke sættes i udvalg.

HVEM ER VI?
Helsam A/S er en 100% danskejet grossist- og detailvirksomhed. Virksomheden er beliggende ved Sønderborg og beskæftiger 200 dygtige medarbejdere. Helsam har i dag 15 egne butikker, en franchisekæde og samarbejder med forhandlere fordelt over hele Danmark.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Teamleder Jeanette Nisgaard på telefon 73 40 71 23

TILTRÆDELSE
Samtaler foregår løbende og annoncering stoppes, når den rette kandidat er fundet.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning!
Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Kontakt
Kontaktperson
Inger Raunkjær
Tlf:
73407193
Adresse
Rønsdam 1
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2019
Udløber:
18-02-2019
Kviknummer:
LJA-69924154
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.