4.730
4.730
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Randstad

Randstad

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 01-05-2019

Er du youSees nye kunderådgiver


Randstad søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos youSee. Du vil telefonisk supportere, sælge og rådgive kunder, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet. Som kunderådgiver er du virksomhedens stemme udadtil og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og den gode kundeoplevelse.

YouSee kan tilbyde dig


Hos youSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. YouSee tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor youSee sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel. Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sammen med en coach sørger for en grundig træning samt udvikling af dine kompetencer.

I de første 4 uger af ansættelsen gennemfører du youSees grunduddannelse og bliver lært op i deres systemer og produkter. Herefter kan du hjælpe kunderne med de mest gængse spørgsmål og problemstillinger. YouSee sikrer, at du løbende bliver uddannet, så du med tiden får flere kompetencer og dermed kan besvare mere komplekse og flere forskelligartede opkald fra deres kunder. Du er selv med til at stykke din karriere sammen hos youSee, afhængigt af dine interesser og dine styrker. I kundecenteret arbejder youSee både med kundeservice, salg, teknisk support, regningsservice og fastholdelse.

Dine kvalifikationer


Det er ikke et krav, at du har siddet i en lignende stilling før, men erfaring fra andre stillinger indenfor service og salg er en fordel. Du er robust, mødestabil og klar på en omskiftelig hverdag med skiftende arbejdstider. YouSee søger en selvkørende profil, der stiler efter at forbedre og udvikle sig og som tager ansvar for, at hele teamet når de opsatte mål og resultater.

For at være det perfekte match kan du nikke genkendende til følgende:


Jeg elsker at yde god service og går gerne skridtet videre for at opfylde kundens behov.
Jeg har teknisk flair og gode IT kundskaber.
Mine kommunikative evner er i top, og jeg taler og skriver fejlfrit på dansk.
Jeg kan eller vil lære, at sælge over telefonen, og jeg trives i et konkurrencepræget miljø.
Jeg er en teamplayer med stort T og motiveres både af teamets og egne mål.
Jeg trives med at blive målt på min performance, herunder kundetilfredshed.

Praktiske oplysninger


Arbejdstiden er 37 timer om ugen i gennemsnit. Vagterne ligger i tidsrummet kl. 08.00 - 20.00 mandag til søndag inkl. helligdage. Du får arbejdsplads i Kolding. YouSee tilbyder en fast timeløn + provision og en lang række medarbejderfordele. Af hensyn til intern uddannelse og oplæring er det ikke muligt at afvikle ferie i de første 3 måneder af ansættelsen.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV til os hurtigst muligt, dog senest den 10. Maj 2019
Der vil være opstart den 27. Maj 2019 og vi kalder løbende til samtale.


Kontaktinfo

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte konsulent Malene Sjeerback eller Ole Strandlyst på tlf. 25109100.


Om Randstad

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Kontakt
Kontaktperson
Malene Sjeerback
Tlf:
25109100
Adresse
Spindelvej 11
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
15-05-2019
Kviknummer:
LJA-72958688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.