7.138
7.138
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Fyn
|
Svendborg
|
Indrykket 02-10-2018

Kunderådgiver SvendborgSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet, med mulighed for at yde finansiel rådgivning til erhvervskunder? Så er du måske vores kommende kollega. Vi søger nemlig en dygtig, dynamisk og udadvendt kunderådgiver til Lokal Erhverv, meget gerne med lokalkendskab.

Sydbank i Svendborg ligger i et spændende område med et stort potentiale. Her arbejder vi målrettet med at tiltrække nye gode kunder og yde en god og kompetent rådgivning til vores eksisterende kunder. Sydbank i Svendborg er et erhvervscenter, hvor vi både huser to privatkundeafdelinger, en erhvervsafdeling samt en Private Banking-afdeling/Investeringscenter. Desuden driver vi bankens afdeling på Ærø.

Ansvar og opgaver:

Med reference til filialdirektør Christian Ulrich i Svendborg bliver du en del af et team, bestående af 2-3 kompetente Lokal Erhvervsrådgivere. Vi er 26 medarbejdere fordelt mellem Svendborg og Ærø afdeling. Du skal sammen med dine kolleger have lyst til hver dag at arbejde med at finde den forskel, der gør, at vores kunder siger: Dem kan jeg lide at handle hos, Dem vælger jeg også næste gang og Dem vil jeg
fortælle om til mine venner og kolleger.

Som kunderådgiver Lokal Erhverv skal du:

 • Yde en engageret og kompetent rådgivning til en spændende kundeportefølje bestående af lokale erhvervsengagementer samt privatkunder
 • Etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning
 • Dække dine kunders behov for finansielle produkter


Vi forventer, at du:

 • Har en relevant bankfaglig uddannelse, gerne suppleret med fx en professionsbachelor i Finans eller HD 2. del i Finansiel rådgivning
 • Har let til smil, bruger humoren i din dagligdag og skaber en god stemning omkring dig
 • Har stor lyst til at arbejde indenfor både privat- og erhvervsområdet
 • Kan holde mange bolde i luften
 • Er ambitiøs, faglig dygtig og gerne vil skabe gode resultater til fordel for kunderne og banken
 • Har erfaring som privatrådgiver med fokus på kredit, bolig og pension
 • Derudover betragtes erfaring med lokale erhvervskunder som en fordel men intet krav


Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø præget af travlhed og godt humør, og hvor kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, som er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed under ansvar samt et godt kollegaskab
 • Et særligt tilpasset uddannelsesforløb, alt efter hvilke erfaringer og hvilken baggrund du har


Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Christian Ulrich på 74 37 64 35 eller 24 61 94 29.


Ansøgningsfrist 21. oktober

Send din ansøgning online hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfrist er søndag den 21. oktober, og vi glæder os til at høre fra dig.


Område Fyn ...

under ledelse af områdedirektør Claus Braad Hansen, omfatter udover Svendborg og Ærø områdehovedkontoret i Odense og filialer i Tarup og Faaborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-66178419
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.