4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-08-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet med mulighed for at yde finansiel rådgivning til lokale erhvervskunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver til vores lokale erhvervskunder på hovedkontoret i område Kolding.

Vi søger en dygtig, dynamisk og udadvendt kunderådgiver til Lokal Erhverv, meget gerne med lokalkendskab, der sammen med de øvrige 10 engagerede og dygtige medarbejdere vil være med til at udbygge vores forretning.

Der er flere indgange til jobbet. Du har med succes arbejdet med privatkunder og mindre lokale erhvervskunder i et lignede job. Alternativt arbejder du som privatrådgiver og har nu lyst til og mod på at tage næste skridt i karrieren. Vi tilbyder dig et individuelt tilpasset uddannelsesforløb, der kvalificerer dig til jobbet og som skaber de bedste forudsætninger for, at du får succes i jobbet.

Som kunderådgiver i Lokal Erhverv skal du:

 • yde en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje bestående af lokale erhvervsengagementer samt kunder i segmentet de bedste privatkunder
 • etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning
 • dække dine kunders behov for finansielle produkter
 • deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter.

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt og kontaktskabende med humoristisk sans og godt humør
 • har stor lyst til at arbejde indenfor både privat- og erhvervsområdet
 • kan holde mange bolde i luften
 • er ambitiøs og resultatorienteret
 • har erfaring som privatrådgiver med fokus på kredit, bolig og pension
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en professionsbachelor i Finans eller HD 2. del i Finansiel rådgivning.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamsamarbejde, loyalitet og gensidig tillid
 • Et særligt tilpasset uddannelsesforløb, alt efter hvilke erfaringer og hvilken baggrund du har.

Vil du vide mere...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Eickhardt på 61 20 06 60 eller henrik.eickhardt@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online senest den 16. september. Men send den gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kolding ...

under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding afdelinger i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2019
Udløber:
16-09-2019
Kviknummer:
LJA-75122359
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.