4.837
4.837
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 05-12-2017

Kunderådgiver AabenraaSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet, med mulighed for at yde finansiel rådgivning til lokale erhvervskunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver Lokal Erhverv i Sønderjylland.

Vi søger en dygtig, dynamisk og udadvendt kunderådgiver til Lokal Erhverv, meget gerne med lokalkendskab, der sammen med de øvrige engagerede og dygtige medarbejdere på områdehovedkontoret i Aabenraa vil være med til at udbygge vores forretning. Det sker både ved at styrke relationerne og forretningerne med eksisterende kunder og ved at tiltrække nye. Derfor søger vi efter dig, der også har mod på at være opsøgende og tør prøve det nye for at tiltrække nye kunder. I Sydbank er vi kendetegnet ved høj performance, højt til loftet og masser af god energi. Sparring, vidensdeling, udvikling og humor er en naturlig del af hverdagen, hvor vi ikke går på kompromis med vores rådgivning og resultater.

Som kunderådgiver Lokal Erhverv skal du:

 • Yde en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje bestående af lokale erhvervsengagementer samt kunder i segmentet de bedste privatkunder
 • Etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning
 • Dække dine kunders behov for finansielle produkter
 • Deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter

Vi forventer, at du:

 • Er udadvendt og kontaktskabende, med humoristisk sans og godt humør
 • Har stor lyst til at arbejde indenfor både privat- og erhvervsområdet
 • Kan holde mange bolde i luften
 • Er ambitiøs og resultatorienteret
 • Har erfaring fra en lignende stilling eller som privatrådgiver med fokus på kredit, bolig og pension med lyst til, at stifte bekendtskab med erhvervssegmentet
 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold og et arbejdsmiljø præget af godt humør og frihed under ansvar
 • Samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger i en målrettet og dynamisk bank, hvor kunden er i centrum
 • Faglig og personlig udvikling i et miljø, hvor du også kan udvikle kompetencer til at rådgive større erhvervskunder eller specialisere dig mod rådgivning af formuende kunder hvis det er den karrievej, du vil følge
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamsamarbejde, loyalitet og gensidig tillid
 • Et særligt tilpasset uddannelsesforløb, alt efter hvilke erfaringer og hvilken baggrund du har

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte privatdirektør Ole Jensen på telefon 74 37 30 10 / 61 63 55 73 / e-mail: olje@sydbank.dk eller afdelingsleder Rasmus Lyngbak Bøgen på 74 37 30 20 / 22 28 94 93 / email: rasmus.b@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist 3. januar

Send din ansøgning online senest 3.januar. Men send den gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk omfatter, udover områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa erhvervsfilialer i Tønder og Sønderborg samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2017
Udløber:
03-01-2018
Kviknummer:
LJA-52462102
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-12-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-12-2018
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist: 
06-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-12-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.