4.730
4.730
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 02-05-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Motiveres du af at have det kreditmæssige ansvar i større erhvervsengagementer, og kan du yde professionel rådgivning indenfor kredit? Er du struktureret og analytisk i din arbejdsstil og har fokus på kvaliteten i opgaveløsningen? Så er du måske vores kommende kreditchef i område Kredit, Erhvervsafdelingen.

Erhvervsafdelingen i Kredit har det kreditmæssige ansvar for en række udfordrende erhvervsengagementer, som kræver en løbende og tæt opfølgning. Desuden er en række centralt placerede engagementer samt Inkasso-Erhverv forankret i afdelingen.

Du vil blive en del af et ambitiøst og fagligt stærk team af 9 engagerede specialister. Vi har ansvaret for rådgivning af de erhvervskunder, som har det særligt økonomisk svært, herunder afviklingen af nødlidende erhvervskunder. Du vil i jobbet have en bred kontaktflade til både erhvervskunder og kolleger i rådgivningsfunktioner, hvor I igennem tæt samarbejde finder løsninger, som minimerer bankens tab.

Som kreditchef skal du:

 • Varetage det kreditmæssige ansvar for en portefølje af større erhvervsengagementer
 • Analysere og vurdere kundernes og/eller områdernes oplæg
 • Sammen med områderne fastlægge strategien og handlingsplanen for det enkelte engagement og sikre, at dette gennemføres
 • Være sparringspartner for kunderne og kollegerne rundt i områderne samt deltage i kundemøder

Vi forventer, at du:

 • Har en god kreditmæssig ballast, suppleret med en relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau
 • Har lyst til og forudsætninger for at arbejde med større erhvervsengagementer
 • Har en forretningsmæssig forståelse, som kan udfordre virksomhederne både på det operationelle og strategiske niveau
 • Har gode samarbejdsevner og er en teamspiller, men samtidig løsnings- og handlingsorienteret
 • Er robust og evner at udfordre og kan lide at blive udfordret
 • Tænker utraditionelt, når der skal findes løsninger
 • Har et godt humør og humoristisk sans

Der er flere indgange til jobbet som kreditchef. Du sidder i dag i en lignende stilling. Alternativt har du med succes arbejdet med erhvervskunder, hvor du har udvist stærke kreditmæssige kompetencer og har nu lyst til og mod på at tage næste skridt i karrieren.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en organisation med et højt ambitionsniveau, hvor du i høj grad har indflydelse på dine daglige opgaver
 • En varieret hverdag med mange kundevendte opgaver
 • Gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer, både fagligt og personligt
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar

Vil du vide mere ..

Om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Morten Harmuth på 74 37 23 77.

Ansøgningsfrist 19. maj

Ansøgningsfristen er senest 19. maj, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kredit

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa. Området under ledelse af kreditdirektør Stig Westergaard omfatter afdelingerne Kredit Erhverv, Kredit Privat, Erhvervsafdelingen, Kreditsekretariatet samt Regnskabsanalyse og nedskrivninger. Området beskæftiger ca. 75 medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-73020355
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-08-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.