5.091
5.091
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 08-10-2019

Kreditchef/-konsulentSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Motiveres du af at have det kreditmæssige ansvar i erhvervsengagementer, og er du struktureret og analytisk i din arbejdsstil? Kan du yde kvalificeret sparring til bankens rådgivere, og har du fokus på kvaliteten i opgaveløsningen? Så er du måske vores kommende kreditchef eller -konsulent i Kredit, Erhverv.

Du vil blive en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team på 16 engagerede specialister. Vores primære arbejdsområde er behandling og bevilling af låneindstillinger indenfor erhvervssegmentet. Vi har også ansvaret for kreditgennemgange, udarbejdelse af materiale til Finanstilsynet og diverse ad hoc analyser. I jobbet vil du få en bred kontaktflade til kolleger i rådgivningsfunktioner og i de centrale stabsfunktioner placeret i bankens hovedsæde i Aabenraa.

Som kreditchef eller -konsulent i Kredit, Erhverv, skal du:

 • analysere, vurdere og bevilge låneindstillinger fra de kundevendte områder indenfor erhvervssegmentet
 • behandle og videreindstille lånesager udover dine egne beføjelser til bevilling i direktion og bestyrelse
 • deltage i kreditgennemgang med de kundevendte områder
 • være sparringpartner for bankens erhvervsområder
 • medvirke til den kreditmæssige uddannelse af bankens erhvervsrådgivere.

Vi forventer, at du:

 • har en god kreditmæssig forståelse suppleret med en relevant videregående uddannelse, gerne på kandidatniveau eller HD
 • har lyst til og forudsætninger for at arbejde med kreditbehandling af erhvervsengagementer
 • har gode samarbejdsevner og er en holdspiller, men samtidig løsnings- og handlingsorienteret
 • er robust og evner at udfordre og kan lide at blive udfordret
 • er dygtig til både skriftlig og mundtlig formidling
 • har et godt humør og humoristisk sans.

Vi forestiller os, at du i dag er ansat i en erhvervsafdeling i et større pengeinstitut eller en lignende stilling og nu har lyst til og mod på at tage det næste skridt i karrieren. Alternativt er du nyuddannet kandidat og motiveres af jobbet som kreditkonsulent. For at sikre dig de bedst mulige forudsætninger for at lykkedes i jobbet, tilbyder vi dig et struktureret lærings- og uddannelsesforløb.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en organisation med et højt ambitionsniveau, hvor du i høj grad har indflydelse på dine daglige opgaver
 • Gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer, både fagligt og personligt
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jens Lund-Hansen på 74 37 23 49 eller på 23 38 35 30.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 4. november, men send din ansøgning hurtigst muligt via www.sydbank.dk/karriere, da vi løbende holder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kredit ...

beskæftiger ca. 75 medarbejdere og er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Område Kredit under ledelse af kreditdirektør Stig Westergaard omfatter afdelingerne Kredit Erhverv, Kredit Privat, Erhvervsafdelingen, Kreditsekretariatet samt Regnskabsanalyse og Nedskrivninger.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2019
Udløber:
04-11-2019
Kviknummer:
LJA-76308846
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.