4.857
4.857
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Agramkow

Agramkow

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 16-05-2019

Koordinator til teknisk dokumentation

DK: Medarbejder til teknisk dokumentation

AGRAMKOW Fluid Systems har travlt og vi ønsker derfor at styrke vores Technology afdeling med en dygtig specialist indenfor teknisk dokumentation.

Til at understøtte AGRAMKOW Fluid Systems positive udvikling søges en fagligt dygtig koordinator til teknisk dokumentation indenfor APPLIANCE forretningsområdet. Du vil skulle bidrage til at løfte vores tekniske dokumentation/brugerdokumentation til det næste niveau. Kontaktfladerne er mange, og der er tæt dialog og samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden.

Dokumentationsmedarbejder med solide kommunikative evner 

Med dokumentationsbaggrund indenfor det tekniske område - gerne med erfaring fra fremstilling af maskiner -, har du et solidt  fundament. Sammenholdt med din sans for detaljer og din evne til at formulere dig på skrift og i form af tegninger og billeder, er du en dygtig formidler af brugerdokumentation. Du interesserer dig for digitalisering og sætter dig gerne ind i nye bevægelser som f.eks. Industri 4.0. 

Du har erfaring fra en lignende stilling og har et solidt kendskab til IT-værktøjer som Adobe Indesign og 3D værktøjer. Derudover er du kreativ og velformuleret på engelsk.  Kort sagt: Du har værktøjskassen i orden og du arbejder systematisk og målrettet med dine opgaver.

Som person holder du af udfordringer og du trives med at drive og koordinere dine og andres dele af projektet og du går gerne forrest, når der skal findes nye løsninger. Du er handlekraftig og selvkørende, og det falder dig naturligt at sikre løbende forbedringer i teamets arbejde. Din tilgang til projekter er struktureret og analytisk med fokus på resultatskabelse. Du er vedholdende, tillidsvækkende og synlig for dine kolleger. Endelig er du en god kommunikator,og kommunikerer i det hele taget naturligt på alle niveauer med en god situationsfornemmelse.

Du behersker engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed, hvor du får ansvaret for at udvikle og styrke vores brugerdokumentation. Din succes i jobbet sikres gennem et højt fagligt niveau og menneskelige kompetencer, og med de rette resultater i jobbet er der gode karrieremuligheder.

Ansøgning og kontakt:

Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til: jobs@agramkow.com. Skriv venligst Dokumentationsmedarbejder i emnefeltet af din mail.
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Technology Manager Robert Buch Hansen på tlf 21192262.


Kontakt
Kontaktperson
Robert Buch Hansen
Tlf:
21192262
Adresse
Augustenborg Landevej 19
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
01-07-2019
Kviknummer:
LJA-73433734
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.