4.884
4.884
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 16-10-2018Høj kundetilfredshed, høj medarbejdertilfredshed og godt bankhåndværk gør, at Sydbank står stærkt og har en ambition om at stå endnu stærkere.

Vi søger en kommunikationschef, der med ro i sindet og fingeren på pulsen kan være med til at eksekvere Sydbanks strategi, bygge en stærk position for banken og lede kommunikationsafdelingen.

Som kommunikationschef har du demonstreret, at du kan servicere pressen professionelt. Samtidig trives du som leder og har vist, at du kan skabe resultater gennem kompetente medarbejdere. 

Som leder af Sydbanks kommunikationsafdeling får du ansvaret for fem kommunikationskonsulenter og to oversættere. Afdelingen tager sig af presse, rådgivning og træning, intern kommunikation og oversættelser.


Afdelingens medarbejdere ønsker sig en leder... 
  • der er struktureret
  • der er fagligt stærk
  • der har erfaring med at lede
  • der er inddragende og åben
  • der er trivselsorienteret og har humor     
  • der kan sætte retning
  • der har gennemslagskraft  


Succes i jobbet  

Sydbank opfattes positivt af vores interessenter, men de efterspørger samtidig en tydeligere position for banken. Det bliver en væsentlig opgave at bidrage til at skabe det.

For at få succes i jobbet skal du have blik for organisationens behov og muligheder i markedet. Du skal færdes naturligt både på direktionsgangen og i den øvrige organisation. Du kommer til at referere til Kommunikationsdirektøren, der er organiseret sammen med direktionssekretariatet.

I Sydbank lægger vi vægt på ordentlighed i alt, hvad vi gør, og vi forventer det samme af vores medarbejdere.


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest torsdag den 11. november 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at ringe til Søren Hansen Reumert, der er områdedirektør for Direktionssekretariatet og Kommunikation, på 25 43 18 15.


Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner, herunder Kommunikation. Der arbejder ca. 700 medarbejdere på hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2018
Udløber:
11-11-2018
Kviknummer:
LJA-66702939
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Kontor og administration,
Ledelse,
Marketing,
Salg & Kommunikation,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.