5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 13-06-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Storkunder betjener Sydbanks største erhvervskunder og har endvidere ansvaret for bankens samlede forretninger med kapitalfonde.

Afdelingen har en ambition om at vokse betydeligt i de kommende år, bl.a. via endnu stærkere markedsbearbejdning af virksomheder med omsætning over 1,5 mia. kr. Vi udvider derfor teamet med en dygtig og resultatorienteret Key Account Manager.

Som vores nye Key Account Manager skal du sammen med resten af teamet medvirke til at videreudvikle og udbygge Sydbanks position på erhvervsområdet for bankens største kunder. Du får reference til erhvervsdirektøren for storkundeafdelingen og får et tæt samarbejde med bankens specialistafdelinger.

Afdelingen har kunder i hele landet, og arbejdsstedet er i Aabenraa.

Jobbet

Som Key Account Manager skal du:

 • Vedligeholde og udbygge din egen kundeportefølje proaktivt og professionelt
 • Være ansvarlig for det etablerede kundeteam omkring kunden med bankens bedste specialister
 • Være strategisk sparringpartner for bankens største erhvervskunder
 • Levere ekstraordinære kundeoplevelser og kundetilpassede løsninger
 • Have kontakt til udvalgte kapitalfonde i ind- og udland samt håndtere akkvisitionsfinansiering og driftsmæssigt setup til kapitalfondens porteføljeselskaber

Vi forventer, at du:

 • Har evnen og viljen til at skabe langsigtede relationer og har dokumenteret dette
 • Har evnen og viljen til langsigtet bearbejdning af potentielle kunder i tæt samarbejde med teamet og ledelsen af afdelingen
 • Har en god kreditfaglig indsigt i erhvervsområdet
 • Er en teamspiller og samtidig selvstændig og initiativrig
 • Har flair for godt købmandskab og tænker i utraditionelle baner, når det gælder om at finde løsninger, der skaber værdi for både kunderne og banken
 • Har en bankuddannelse suppleret med fx cand.merc., HD eller lignende
 • Har flere års succes med udvikling og strategisk rådgivning af en kundeportefølje

Vi tilbyder:

 • Jyllands mest interessante job for dig, som ønsker at rådgive store erhvervskunder
 • Et spændende job i en dynamisk organisation med et højt ambitionsniveau
 • Gode udviklingsmuligheder der er mulighed for ekstern uddannelse efter nærmere aftale
 • En åben og inspirerende samarbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og god humor i dagligdagen

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Claus Brandt på 74 37 22 60 / 21 70 34 43

Ansøg online senest 21. juli

Ansøgningsfristen er den 21. juli, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Corporate Banking and Finance

I Corporate Banking and Finance repræsenterer vi samlet en række specialkompetencer indenfor erhverv herunder Merchant Bank, Sydbank Leasing, Private Banking Elite og Storkunder.

Storkunder betjener Sydbanks største erhvervskunder, herunder børsnoterede selskaber samt alle bankens relationer og forretninger med kapitalfonde i Danmark og udlandet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2017
Udløber:
21-07-2017
Kviknummer:
LJA-46902871
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-06-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.