4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 24-11-2017

Jurist til en faglig udviklende stilling i AugustenborgJurist til en faglig udviklende stilling i Augustenborg
Vil du være med til at styrke og videreudvikle legitimiteten af kontrollen med økologiske landbrug og virksomheder i Danmark? Så har vi lige nu en meget spændende stilling ledig i Team Økologiadministration.  
 
Du har mulighed for at blive en del af enheden Administrativ Jordbrugskontrol i Landbrugsstyrelsen, hvor der løses opgaver i relation til økologi, gødning, krydsoverensstemmelse og kundekontakt.  
 
Ansvarsområder  
Som jurist i Team Økologiadministration er du med til at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrollen på de økologiske enheder i hele landet. Du vil blive involveret i konkret fortolkning og videreudvikling af reglerne på økologiområdet, og du vil blive inddraget i tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen. Formålet er blandt andet at sikre en juridisk velfunderet sanktionspraksis, som styrker den forebyggende effekt af kontrolarbejdet.  
Dine opgaver  
I et tæt samarbejde med dygtige, faglige sagsbehandlere sørger du for, at det juridiske grundlag for økologikontrollens resultater er i orden.  
Du afklarer specifikke juridiske spørgsmål for kolleger, konsulenter, landmænd og virksomhedsejere.  
Du bidrager aktivt med juridisk og faglig sparring både internt i teamet, på tværs af enheden og i hele organisationens værdikæde.  
Du medvirker til at udarbejde instrukser og vejledninger på grundlag af den gældende lovgivning indenfor økologiområdet.  
Du behandler eventuelle klagesager og videresender dem til klageinstansen.  
Du bidrager med juridisk/faglige notater til direktionen og departementet efter behov.  
 
Du kan se frem til et inspirerende og fagligt udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine juridiske kompetencer i samspil med andre faggrupper.  
 
Velkommen til team Økologiadministration din nye arbejdsplads  
Det danske Ø-mærke er kendt af 98% af danskerne og 8 ud af 10 har tillid til mærket. Økologikontrollen er med til at fastholde økologiens høje troværdighed, og vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre kontrollen. Et af vores mål er at forebygge overtrædelser af økologireglerne ved hele tiden at blive bedre til at informere og vejlede om reglerne.  
 
Selvstændig juridisk profil med gode samarbejdsevner  
Du er uddannet jurist og har interesse for at arbejde med offentlige forvaltningsopgaver. Du kan lide at samarbejde med forskellige faggrupper for derved at opnå den bedst mulige opgaveløsning. Erfaring med offentlig administration og forvaltning er naturligvis en fordel, men ikke et krav.  
 
Du er energisk og nysgerrig af natur. Du har mod på at sætte dig ind i nye, relevante sagsområder, og du ønsker at bidrage til den bedst mulige fælles opgaveløsning både internt i teamet, i enheden og i styrelsen som helhed.  
 
Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen.  
Sidst, men ikke mindst, har du stor lyst til at arbejde sammen med dine kolleger om at nå målene i en enhed med et højt aktivitetsniveau.  
 
Ansættelsesvilkår  
Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.  
 
Kontakt  
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Inger Løn på telefon 22 65 02 13.  
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lfbst.dk  
 
Ansøgning  
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på søg stilling) senest 12. december 2017. Samtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter fristens udløb.
 

Kontakt
Kontaktperson
Inger Løn
Tlf:
22650213
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2017
Udløber:
12-12-2017
Kviknummer:
LJA-51790957
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.