5.111
5.111
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-10-2017

Junior projektleder - i et dynamisk og internationalt R&D miljø

 I udviklingsafdelingen er der i dag 3 projektledere, og vi ser ind i rigtig mange spændende og udfordrende projekter de næste år. Stillingen som junior projektleder vil være i tæt samspil med disse erfarne projektledere både som med-projektleder på større projekter og med egne projekter.

Du har et godt overblik og du sørger for at være på forkant med projektets aktiviteter samtidig med, at du har flair for at styre både tid, ressourcer og økonomi. Du har derimod ikke nødvendigvis mange års erfaring med projektledelse i en teknisk organisation. Du er problemløsende, resultatsøgende og teamorienteret, og du lykkes med at komme i mål, fordi du kombinerer den evne med velorganiseret planlægning og prioritering. Du kommunikerer godt og logisk skriftligt og mundtligt, fordi du sørger for at have styr på alle relevante fakta. 

 Om dine kompetencer:

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være som elektronikingeniør eller den kan være indenfor business & innovation eller lignende. Vigtigst er at du har et godt drive, og at du enten har arbejdet i nogle år i en teknisk organisation med en koordinerende rolle, eller at du gennem din uddannelse har vist, at du kan tage førertrøjen på.

 Ideelt set er din faglige baggrund:

  1-3 års erfaring som projektdeltager/leder af tekniske projekter   

Erfaring med komplekse organisationer og bred varetagelse af interessenter og relationer         

  Evner at kombinere din helhedsforståelse og forretningsforståelse med teknisk flair  

Flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt  

Det får du:

I OJ Electronics har vi fokus på medarbejdernes faglige og personlige udvikling. Efter et grundigt introduktionsforløb, der kan strække sig over flere måneder, og hvor du også har en personlig mentor, bliver du gradvist overladt styringen af flere og større projekter.

Du vil have mulighed for tæt sparring med en erfaren projektleder, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder.

Du vil blive en del af en højtmotiveret udviklingsafdeling med mere end 35 engagerede kolleger i Danmark og en stor gruppe udenlandske samarbejdspartnere.

Vi stiller høje krav, men vi sørger også for, at dine kompetencer udvikles i takt med de krav, der stilles.

Sådan søger du: 

Når du søger jobbet, så mail din ansøgning til vores rekrutteringspartner Vogelius human relations på adressen: ssv@hr-vogelius.dk. Mærk din ansøgning Junior projektleder. Har du spørgsmål, inden du mailer ansøgningen, så kontakt udviklingschef Tom Toft Kragh på mobil 29 79 83 38 eller Søren Vogelius på mobil 30 52 58 80. Der gennemføres samtaler løbende og annoncering stoppes, når den rigtige kandidat er fundet.

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 150 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
73121314
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2017
Udløber:
30-10-2017
Kviknummer:
LJA-49849064
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Ledelse,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.