7.427
7.427
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 09-08-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af?

Kan du omsætte forretningens behov til de rette tekniske parametre/indstillinger på vores nye Data Warehouse platform, og er du i øvrigt teknisk velfunderet på MS Hyper-V platformen, så er det måske dig, vi søger.

Afdelingsprofil

Sydbank IT Service er en del af IT & Forretningsprocesser, og beskæftiger 25 dedikerede IT-kollegaer. IT Service består af Support, Drift og Teknik. Dine 7 kollegaer i IT Teknik sørger primært for opsætning og drift af Sydbanks tekniske IT Platform (infrastruktur og servere) samt diverse applikationer. Vi er pt. i gang med at opbygge et nyt og tidssvarende datacenter, en Microsoft Hyper-V platform med et tilhørende MS Management lag, som et led i et større insourcingprojekt. Du bliver en vigtig brik i denne opbygning med dit brede tekniske fundament og specifikke SQL viden. Du vil møde en afdeling med et højt aktivitets niveau, et dynamisk miljø og høj grad af motivation hver dag.

Om jobbet:

Vi er i fuld gang med implementering af vores nye Data Warehouse platform, og du skal kunne omsætte forretningens behov til et teknisk setup, der kan levere og yde på højeste niveau. Du får her en enestående chance for at være med i selve opbygning og design af en platform, der altid skal yde det maksimale. Dit primære ansvar i drift situationen, bliver at sikre et konstant proaktivt fokus på optimering af systemopsætning og sikre et stabilt og højtydende teknisk miljø. Dette sker gennem monitorering, tuning og analyse sammen med kompetente kollegaer og sparringspartnere.

Vi ønsker:

 • Som IT Tekniker behersker du metoder og værktøjer inden for data- og system analyse og er på forkant med Best Practise
 • Du har solid erfaring med IT systemimplementering (SQL konfiguration, -sikkerhed, trace etc) og IT processer (ITIL, Change og Release Management))
 • Du besidder en stærk analytisk sans og trives med komplekse problemstillinger
 • Du er løsningsfokuseret og har let ved, at formidle, dokumentere og kommunikere problemstillinger og løsninger
 • Du er nysgerrig, selvstændig, med en solid teknisk baggrund og helt sikkert med databaser (SQL) som hovedinteresse

Kompetencer:

 • Flere års erfaring med Microsoft SQL server 2014/2016 herunder SSIS, SSAS, SSRS
 • Solid erfaring med design og optimering af Microsoft SQL løsninger og drift
 • Erfaring med MS teknologier og kan indgå i den generelle daglige drift og implementering
 • Robust karakter af natur, der også arbejder effektivt under pres i fx fejlsituationer
 • Evner at arbejde proaktivt med løbende optimeringer
 • Arbejder struktureret i et ITIL setup og formår at dokumentere løsninger og/eller ændringer

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling,blandt et stærkt team af engagerede kolleger
 • Vi deler viden og forventer dokumentation for implementerede løsninger
 • Vi fejrer hinandens succeser og hjælper, når det kræves
 • Vi har en ny Microsoft Hyper-V platform, som er fundamentet i vores nye datacenter, som er under opbygning og vi mangler en ny kollega, der sammen med os, vil bygge det bedste fundament for de bedste løsninger til gavn for vores kunder

Yderligere info

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Majbrit Hammerich Hansen på 74 37 28 12.

Ansøgningsfrist 20. august

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 20. august. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk i Aabenraa, cirka 25 km nord for den dansk/tyske grænse. Hovedsædet rummer udover direktionen, bankens specialistfunktioner.

Der er ansat cirka 600 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
20-08-2017
Kviknummer:
LJA-48394246
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.