4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 21-12-2017Til Sydbanks it-afdeling i hovedsædet i Aabenraa søger vi en dygtig afdelingschef der, med reference til it-chefen, skal forestå arbejdet med bankens it-sikkerhed og -beredskab.

Som it-sikkerhedschef bliver du ansvarlig for en afdeling, hvis primære opgaver er:

 • At koordinere tværgående sikkerhedsopgaver og rådgive om it-sikkerhed
 • At udvikle og vedligeholde retningslinjer til it-sikkerhedsstyring og opfølgning på deres anvendelse
 • At vurdere og kontrollere sikkerhedsniveau og overholdelse af lovgivning

I dit job som it-sikkerhedschef skal du samarbejde med den ansvarlige for fysisk sikkerhed i banken med henblik på at sikre, at alle sikkerhedsmæssige aspekter er dækket. På samme måde skal du samarbejde med HR-afdelingen i banken med henblik på at optimere de sikkerhedsmæssige tiltag, som relaterer sig til ansættelse, ansættelsesophør og rokeringer, samt oplæring af nye medarbejdere og vedligeholdelse af viden for eksisterende medarbejdere. Du kommer til at indgå i forretningsområdet It og udvikling. Udover de klassiske it-discipliner it-arkitektur, it-udvikling, it-support, it-drift, it-teknik, it-sikkerhed, it-forretningsarkitektur og test management består området af afdelingerne Projekter og processer og Modeller og datawarehouse.

I It og udvikling vægter vi samarbejde på tværs af organisationen højt og ser det som vores opgave sammen at levere forretningsdrevet it til Sydbank. Du skal i den forbindelse forestå den løbende professionalisering af it-sikkerhedsfunktionen, som er nødvendig for, at vi hele tiden kan møde forretningens forventninger til os og sikre sammenhængen mellem de forretningsvendte mål og it-sikkerhedsfunktionens udviklingsretning. Du bliver ansvarlig for It-sikkerhedsafdelingen som består af 3 it-sikkerhedskonsulenter.

Afdelingen har til opgave at:

 • Planlægge og kontrollere, informere og rådgive inden for informationssikkerhed
 • Vurdere løbende aktiviteter og tiltag inden for informationssikkerhed og initiere indstilling af eventuelle forbedringsforslag til godkendelse i it-risikoudvalget
 • Holde sig ajour med den generelle udvikling på det sikkerhedsmæssige område, herunder lovgivning og standarder, men også den generelle udvikling i it- og cybersikkerhed
 • Det er it-sikkerhedschefen som orienterer bankens ledelse om den aktuelle status på bankens it-sikkerhed.

Vores nye it-sikkerhedschef har derfor:

 • En videregående uddannelse (teknisk og/eller revision) og en relevant certificering
 • Flere års erfaring fra en tilsvarende rolle
 • Personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
 • Øje for detaljen, er god til at formulere sig skriftligt og i tale
 • Evner at implementere effektive processer for it-sikkerhed
 • Arbejdssted er Peberlyk, Aabenraa

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte it-chef Steen Thinggaard på 74 37 28 67 eller e-mail: steen.thinggaard@sydbank.dk

Ansøgningsfrist 21. januar

Ansøg online hurtigst muligt og senest 21. januar. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 600 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Udløber:
21-01-2018
Kviknummer:
LJA-53378723
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-10-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-11-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.