4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 25-09-2019

IT projektlederMotiverer det dig, at lede IT-projekter, der sikrer, at Region Syddanmark har effektive IT-løsninger, der gør hverdagen lettere for medarbejderne på sygehusene, patienter og borgere? Kan du se dig selv i spidsen for enten selvstændige projekter med mellemhøj kompleksitet eller som del-projektleder på større interne Region Syddanmark projekter med reference til en seniorprojektleder? Så er det måske dig vi mangler til en stilling som projektleder.

Du vil blive tilknyttet et eller flere projekter af gangen afhængig af projekternes størrelse og kompleksitet, og du vil typisk være ansvarlig for projekterne fra start til slut. I øjeblikket har vi et stigende behov for at få gennemført projekter med relation til it-sikkerhed/-drift. Vi søger derfor en teknisk orienteret projektleder med flair og interesse for it- infrastruktur, og som kan arbejde tæt sammen med vores it drifts organisation om implementering af projekterne. Opgaverne vil bl.a. være at varetage den overordnede koordinering og opfølgning på aktiviteter og sikre at projekterne kommer godt i land og under hensyntagen til, at it-driften er organiseret med afsæt i ITIL processer.

Som projektleder har du ansvar for at opretholde fremdrift i projektet i overensstemmelse med aftalt tid, økonomi og kvalitet samt sikre, at projektet tilrettelægges og gennemføres i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser. Dine fokusområder bliver således at skabe overblik, planlægge samt sikre fremdriften gennem alle projektfaser med henblik på i sidste ende at kunne levere gode og brugbare løsninger til brugerne i Region Syddanmark.

Du vil i jobbet komme til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, hvorfor evnen til at håndtere mange interessenter er væsentlig. Som projektleder forventes det, at du kan arbejde selvstændigt med opgaverne, og at du kan anvende din viden og kompetence til at identificere og løse vanskelige problemer ved at tilpasse kendte metoder og teknikker. Problemløsning er baseret på erfaring og intuition samt en vel-underbygget værktøjskasse. Det bliver din opgave at koordinere og gennemføre opfølgning på tværs af faggrænser og organisatoriske enheder. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig kommunikator, der formår at formidle både i skrift og i tale på alle niveauer i en stor politisk organisation.


Din profil

Din uddannelsesbaggrund kan være mange, men det ses gerne, at du har gennemført en akademisk uddannelse, gerne på kandidatniveau.

Du skal desuden have min 3-5 års dokumenteret erfaring med ledelse af IT- projekter i større organisationer gerne offentlige, hvor du har fået erfaring med analyse og implementering af IT-understøttede processer. Herudover er du certificeret i og har praktisk erfaring med anvendelse af Prince2 projektmodellen. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har kendskab til IT indenfor sundhedssektoren.

Som person er du proaktiv og resultatorienteret med en god portion robusthed og gennemslagskraft. Du er desuden en dygtig formidler som trives med at navigere i en stor organisation og trives med at bygge og vedligeholde relationer. Derudover evner du at se alternative løsninger på komplekse problemer samt at balancere mellem mange interessenter interne såvel som eksterne og skiftende vilkår, hvor du selv er med til at sikre den nødvendige afklaring og fastlæggelse af projektets omfang og indhold. Det er derfor en forudsætning, at du arbejder struktureret, tager ejerskab for leverancer og kan sikre, at deadlines og aftaler overholdes.


Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 240 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.


Vi tilbyder

  • En god og samarbejdsorienteret kultur med engagerede kollegaer på en af Syddanmarks største og mest spændende it-arbejdspladser
  • Spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, hvor nye teknologier tages i brug for at forbedre hverdagen i sundhedsvæsenet
  • Et engageret team med en uformel omgangstone
  • Et job med stor indflydelse på egne opgaver og en høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst

Arbejdspladsen er i ny-indrettede og lækre lokaler på Kolding Sygehus. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.


Din ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 14. oktober 2019. Vi afholder 1. samtale den 18. oktober 2019 og 2. samtale den 24. oktober 2019. Mellem første og anden samtalerunde vil vi anvende tests.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen at kontakte Funktionschef Mette Herting på telefon: 2920 1173.

Kontakt
Kontaktperson
Jerry Fogh
Tlf:
76 63 10 00
Adresse
Damhaven 12
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-09-2019
Udløber:
14-10-2019
Kviknummer:
LJA-75919380
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Kontor og administration,
Ledelse,
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
23-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.