4.718
4.718
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 05-02-2019

Til en af vores gode kunder i Sønderborgområdet søger vi medarbejdere gerne med baggrund som IT-supporter, datatekniker, elektronikbaggrund eller lign. til flere længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse.

Du vil blive en del af et ambitiøst og kompetent team bestående af teknisk stærke kolleger, hvor du skal løse og fejlfinde problemstillinger hos slutbrugeren i virksomheden. Dine arbejdsopgaver vil være mange, dog med hovedfokus på udskiftning og opdatering af en større PC-maskinpark. Derfor kræves der en stor vilje til at få tingene til at lykkes, få afsluttet dine opgaver til tiden, og evnen til at kunne koordinere din egen hverdag. Fleksibilitet er altså et nøgleord. 
 
Du vil have direkte kontakt til slutbrugerne, som har høje forventninger til din professionelle indsats. Du vil bruge det meste af din tid sammen med slutbrugeren, hvor du løser tekniske udfordringer på et højt niveau. Du håndterer rådgivning af både hardware, software, netværk og applikationer, og du skal kunne koordinere både din egen og dine kollegers tid så effektivt som muligt. Som en del af dine arbejdsopgaver skal du: 
  • Administrere brugere, systemer og tilladelser 
  • Rådgive og instruere brugere i IT-systemer og produkter på et let forståeligt sprog 
  • Deltage i test og dokumentation af hardware og software samt problemanalyse 
  • Deltage i IT-projekter 
  • Kunne kommunikere på engelsk 
Som person er du energisk og drevet af at gennemføre løbende forbedringer, og du stræber altid efter den fuldendte løsning. Du er struktureret, har stærke IT kompetencer, er udadvendt, da du i det daglige arbejde har en stor personlig kontaktflade til vores organisation. 
 
Du har en uddannelse og nogle års erfaring som IT-supporter, datatekniker eller lignende. Dine samarbejdsevner er gode, og du kan kommunikere med folk på alle niveauer og i en stor organisation. Fagligt er du skarp til at analysere processer, forløb og systemer, og du har erfaring med fejlfinding i Windows-systemer. Du motiverer og inspirerer folk omkring dig, og det glæder dig, når I sammen når jeres mål. Du ved, at løsningerne ofte skal findes hurtigt, men at det også er vigtigt at bevare fokus på at skabe mest mulig værdi for organisationen. 
  
Ansøgning: 
Stillingen søges via linket. Har du spørgsmål til stillingen, så kan du give kunde- og personalekonsulent Marc Gregersen et kald på tlf. 7332 5757  
Vi holder løbende samtale.  

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-02-2019
Udløber:
05-03-2019
Kviknummer:
LJA-70442072
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.