2.540
2.540
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 05-04-2019

IT-konsulent med finansiel forståelseBrænder du for IT og økonomi? Kunne du tænke dig at arbejde i et dynamisk miljø og have base i Sydbanks dealerhal? Så er dette job måske det rigtige for dig. Vi søger en serviceminded IT-profil med god finansiel forståelse til vores IT-Drift afdeling på Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Alternativt kan du også have en finansiel uddannelse med flair for IT.

Du bliver bindeleddet mellem brugerne af IT-systemerne i vores Markets-afdeling, dealere og vores eksterne systemudbydere. Efter en grundig oplæring i jobbet, får du selvstændigt ansvar for en række arbejdsområder og udviklingsprojekter.

I IT-Drift er vi i dag tre økonomer og fire IT-konsulenter. Afdelingens opgaver spænder bredt over projekter, drift og support for primært Sydbank Markets, men også for Kapitalforvaltningen, Risiko, Økonomi samt Backoffice. Afdelingen hører organisatorisk under IT & Udvikling som de seneste år været i kraftig vækst og i en rigtig spændende udvikling på grund af nye markedskrav og
digitaliseringen.

Om jobbet

Du bliver en del af et team, som fysisk sidder i Sydbanks dealerhal. Dagligdagen dækker over support af dealerne, vedligeholdelse og videreudvikling af bankens handelsregistrerings- og risikostyringssystemer og handelsplatforme. Det kan også være fejlfinding af manglende eller forkerte handler. Et fremtidigt projekt kunne fx være udviklingen og implementering af et nyt handelsinterface eller udskiftning af ét handelssystem med et andet.

Vi forventer, at du:

 • Har en IT uddannelse og god finansiel forståelse eller alternativt en økonomisk uddannelse og flair for IT
 • Har stor interesse for systemsammenhænge og kan gennemskue komplekse problemstillinger
 • Har en forståelse for og gerne kendskab til finansielle produkter
 • Kan arbejde under pres
 • Er serviceminded
 • Er nysgerrig på løsninger
 • Arbejder engageret og målrettet
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Forstår og taler engelsk, da der er mange udenlandske leverandører

Vi tilbyder

 • En udfordrende og spændende stilling i en fremadrettet organisation med et højt ambitionsniveau
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Tæt samarbejde med engagerede og kompetente kollegaer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar

Vil du vide mere ...

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenneth Henriksen på 74 37 28 17 eller 22 34 61 60.

Ansøgningsfrist

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 21. april. Vi behandler ansøgningerne løbende og glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde

... ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
25-04-2019
Kviknummer:
LJA-72262974
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
IT,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.